Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• diósdi rém

csendes tag

Most hogy Intel rákapott ennek a tuningnak nevezett dolognak az ízére nem hiszem hogy csak úgy megszüntetnék,már az Intel lapok is engednek egy kis tuningot.

A core 2 még jó darabig élni fog és szerintem azt ők is tudják hogy a kiváló húzhatóság nagyon a Core 2 oldalára tereli az embereket,ha nem lesz tuning az nagyon visszaveti a Nehalem elterjedését,arról nem beszélve hogy nem kompatibilis a korábbi alaplapokkal,memóriákkal,és a DDR2 most virágkorát éli,a Nehalemmel egyidőben esni fog a Core 2 ára ami így is annyira baráti hogy az AMD-nek nincs is olyan cucca ami életképes lenne emiatt,szóval ezzel csak maga alatt vágná a fát.

Ha nem látja be akkor az eladások úgyis meg fogják mutatni neki hogy nem megy a Nehalem...

Szerintem meg kell várni a végét addig ez csak híresztelés,nagyon jól tudják ők szerintem hogy a tuning nagyon nagy előny,főleg ha olcsó komponensekkel is megy.

Várni kell még de szerintem ha pici eszük is van nem szórakoznak ezzel a dologgal merthát ez hozta meg a Core 2 hatalmas sikerét. :)

Új hozzászólás Aktív témák