Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
[CS]Blade2 #60 üzenetére
Van az az utolsó egyharmad 3/4 is, eddigi tapasztalataim szerint. És amikor ez még párosul null szakértelemmel is azt imádom a legjobban. pl.: 2 hónapja "idegeneknél" honlapon fenn van e7200 x ft, ga ep35 ds3 x ft. Mondom zsír ár bemegyek veszek. Erre egyik sincs. Kérdem mióta, válasz egy hete. Mondom akkor mé nem lehet levenni az árlistáról!!! (Ez az árrobanáskor volt) És lám mér nem veszik le: elkezd rámtukmálni egy szarabb lapot drágábban, mondom:
-de ez gyengébb
-de egy e7200 mellé mér számít nekem, úgyse fogok tudni 400 as fsb fölé menni vele
-mondom alacsonabb szorzóval mért is nem?
-á hát intel szorzólockos azt én nem fogom tudni állítani-és erre odajött egy másik értelmes kollega is, hogy igen neki e8400 e van és nem lehet szorzót állítani, mert hogy azt csak amdvel lehet
És itt fogtam és elköszöntem tőlük inkább
ui.: na ők tuti még tukmálni is fogják majd ezeket a csodákat, hogy nézd meg hány gigás -
kcsa
veterán
válasz
[CS]Blade2 #46 üzenetére
szvsz a kereskedőfikázó fórumozók nincsenek tisztában a vásárlókkal.
Ha hozzánk bejön valaki hogy neki kell egy jó kártya, megkérdezzük mire gondolt, erre a válasz az esetek 95%-ban az hogy "512 megás".
Arról az istennek se tudod meggyőzni hogy 512megás és 512megás kártya különbözik, ő csak azt látja hogy egyik 15ezer a másik 45ezer.Ha megpróbálod lebeszélni a 15ezresről, elmegy máshova vásárolni mert azt hiszi hogy átvered.
Gyakorlati tapasztalatom erős ebben a témában sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest