- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
KaraDani #105 üzenetére
meg mondjuk pár doboz xanax nassolni...
bírtam mindig pár embert, akik nagyképűen azt hitték, hogy nagyon bennevannak a témában és úgy jöttek, hogy "hány gigás géped van?" stb... ez a "giga" dolog olyasféle varázsszó, mint pl a "gamer" jelző... :S
amúgy lehet venni még a 32mega rammal szerelt kártyákat... ott volt közöttük pl csomó gef 1-2, a voodoo3-ak is asszem nagyrészt 32megásak voltak, talán a matrox g400 is, savage-ből is volt jópár 32megás típus... atikból is meg tnt2-kből is... vagy száz kártyát fel lehetne sorolni és teljesítményben sokszoros különbségek lehetnek...
ez olyan, hogy kocsiknál sem 1 konkrét dolog határozza meg a teljesítményt... vehetünk ott pl egy mazda rx8-at, ami kis könnyű kocsi, nem is túl nagy motorral és megy, mint a veszedelem... talán 1.3-as motorral van nagyrésze... most mérje össze az ember ennek a teljesítményét egy 1.3as zsigulival vagy töktudja mivel...az a baj, hogy a naiv vásárlók 99%-a nem érti ezt meg sajnos
-
mephi666
nagyúr
válasz
KaraDani #101 üzenetére
van ilyen... amúgy anno a duron750->3800+ x2 átállást 2 lépésben tudtam csak megoldani... első körben vettem egy agp-s 7300gt-t, aztán 1-2 hónappal később, ahogy az árak is mérséklődtek (főleg a ddr2 800), akkor akartam minden mást is cserélni... előre kivolt nézve a lap: asrock am2nf3 vsta (tuningban nem gondolkoztam, kezelte a ddr2 800-at meg agp-s volt ennyi volt a lényeg) aztán egyik boltban (ahol általában vásárolni szoktam) nem volt, ott a srác kezdett ajánlgatni egy integrált vga-s asus-t, amin volt pcie és mondta h kicseréli az agp-s 7300gt-t pcie-re... (csak őt nem bírom ott az üzletben, mert mindig nagyon okoskodik, de a másik 3 eladó a normálisabb sokkal...) itt elég csúnyán néztem rá én is meg a kolleganője is (aki mellesleg nő létére nagyon bennevan hw-ben és jól is néz ki mellé) na, róla is el tudnék ilyeneket képzelni, hogy PV-szériás kártyákat ajánlgat a hozzá nem értőknek... pár alkalom után amúgy megtanulta a srác, hogy velem akarva sem tud kibaszni, mert valami közöm van nekem is az egészhez, innentől kezdve nem is próbálkozik
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest