- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
KaraDani #105 üzenetére
meg mondjuk pár doboz xanax nassolni...
bírtam mindig pár embert, akik nagyképűen azt hitték, hogy nagyon bennevannak a témában és úgy jöttek, hogy "hány gigás géped van?" stb... ez a "giga" dolog olyasféle varázsszó, mint pl a "gamer" jelző... :S
amúgy lehet venni még a 32mega rammal szerelt kártyákat... ott volt közöttük pl csomó gef 1-2, a voodoo3-ak is asszem nagyrészt 32megásak voltak, talán a matrox g400 is, savage-ből is volt jópár 32megás típus... atikból is meg tnt2-kből is... vagy száz kártyát fel lehetne sorolni és teljesítményben sokszoros különbségek lehetnek...
ez olyan, hogy kocsiknál sem 1 konkrét dolog határozza meg a teljesítményt... vehetünk ott pl egy mazda rx8-at, ami kis könnyű kocsi, nem is túl nagy motorral és megy, mint a veszedelem... talán 1.3-as motorral van nagyrésze... most mérje össze az ember ennek a teljesítményét egy 1.3as zsigulival vagy töktudja mivel...az a baj, hogy a naiv vásárlók 99%-a nem érti ezt meg sajnos
-
mephi666
nagyúr
válasz
KaraDani #101 üzenetére
van ilyen... amúgy anno a duron750->3800+ x2 átállást 2 lépésben tudtam csak megoldani... első körben vettem egy agp-s 7300gt-t, aztán 1-2 hónappal később, ahogy az árak is mérséklődtek (főleg a ddr2 800), akkor akartam minden mást is cserélni... előre kivolt nézve a lap: asrock am2nf3 vsta (tuningban nem gondolkoztam, kezelte a ddr2 800-at meg agp-s volt ennyi volt a lényeg) aztán egyik boltban (ahol általában vásárolni szoktam) nem volt, ott a srác kezdett ajánlgatni egy integrált vga-s asus-t, amin volt pcie és mondta h kicseréli az agp-s 7300gt-t pcie-re... (csak őt nem bírom ott az üzletben, mert mindig nagyon okoskodik, de a másik 3 eladó a normálisabb sokkal...) itt elég csúnyán néztem rá én is meg a kolleganője is (aki mellesleg nő létére nagyon bennevan hw-ben és jól is néz ki mellé) na, róla is el tudnék ilyeneket képzelni, hogy PV-szériás kártyákat ajánlgat a hozzá nem értőknek... pár alkalom után amúgy megtanulta a srác, hogy velem akarva sem tud kibaszni, mert valami közöm van nekem is az egészhez, innentől kezdve nem is próbálkozik
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest