- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
KaraDani #105 üzenetére
meg mondjuk pár doboz xanax nassolni...
bírtam mindig pár embert, akik nagyképűen azt hitték, hogy nagyon bennevannak a témában és úgy jöttek, hogy "hány gigás géped van?" stb... ez a "giga" dolog olyasféle varázsszó, mint pl a "gamer" jelző... :S
amúgy lehet venni még a 32mega rammal szerelt kártyákat... ott volt közöttük pl csomó gef 1-2, a voodoo3-ak is asszem nagyrészt 32megásak voltak, talán a matrox g400 is, savage-ből is volt jópár 32megás típus... atikból is meg tnt2-kből is... vagy száz kártyát fel lehetne sorolni és teljesítményben sokszoros különbségek lehetnek...
ez olyan, hogy kocsiknál sem 1 konkrét dolog határozza meg a teljesítményt... vehetünk ott pl egy mazda rx8-at, ami kis könnyű kocsi, nem is túl nagy motorral és megy, mint a veszedelem... talán 1.3-as motorral van nagyrésze... most mérje össze az ember ennek a teljesítményét egy 1.3as zsigulival vagy töktudja mivel...az a baj, hogy a naiv vásárlók 99%-a nem érti ezt meg sajnos
-
mephi666
nagyúr
válasz
KaraDani #101 üzenetére
van ilyen... amúgy anno a duron750->3800+ x2 átállást 2 lépésben tudtam csak megoldani... első körben vettem egy agp-s 7300gt-t, aztán 1-2 hónappal később, ahogy az árak is mérséklődtek (főleg a ddr2 800), akkor akartam minden mást is cserélni... előre kivolt nézve a lap: asrock am2nf3 vsta (tuningban nem gondolkoztam, kezelte a ddr2 800-at meg agp-s volt ennyi volt a lényeg) aztán egyik boltban (ahol általában vásárolni szoktam) nem volt, ott a srác kezdett ajánlgatni egy integrált vga-s asus-t, amin volt pcie és mondta h kicseréli az agp-s 7300gt-t pcie-re... (csak őt nem bírom ott az üzletben, mert mindig nagyon okoskodik, de a másik 3 eladó a normálisabb sokkal...) itt elég csúnyán néztem rá én is meg a kolleganője is (aki mellesleg nő létére nagyon bennevan hw-ben és jól is néz ki mellé) na, róla is el tudnék ilyeneket képzelni, hogy PV-szériás kártyákat ajánlgat a hozzá nem értőknek... pár alkalom után amúgy megtanulta a srác, hogy velem akarva sem tud kibaszni, mert valami közöm van nekem is az egészhez, innentől kezdve nem is próbálkozik
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest