Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kcsa
veterán
"Fotós viszonylatban kicsit furának találtuk a 4:3-as képarányt, de hát a mai kompakt gépek is ezt használják, szóval egy képkeretnél is teljesen jogos."
Most akkor jó, vagy sem a 800*600?
Csak mert én is szemeztem egy hasonlóval...
-
-
fgordon
senior tag
Ajándékba kapott egy ismerős ilyet, konvertáltam is rá filmet, memóriakártyáról mégnéztem, ment, de irdatlanul élvezhetetlen. A képek is nagyon zavaróan pixelesek, de a legjobb eredmény az lesz, ha pont a kijelző méretére alakítod és max minőségű jpeg. Akkor kb "elmegy". A többi képet nem valami jól kicsinyíti le.
Kizárólag időseknek, műszaki analfabétáknak ajánlottak ezek az Alcor képkeretek a minőségük, működésük miatt, őket lenyűgözheti.
Reális áruk a felénél olcsóbb lenne.
-
.bableWes
őstag
lehet, hogy én nem olvastam eléggé jol, de nem láttam benne olyat, hogy kb mekkora az élettartamuk ezeknek a gépeknek... az eléggé érdekelne
-
Dany007
veterán
Hát, én ezeket még mindig nagyon picinek drágának, és vastagnak találom...
Apám vett egyet vagy fél éve. Asszem az is 8 colos... Hááát... Ha be lenne építve mondjuk egy gipszkarton falba, akkor még talán mutatna valahogy. De még akkoris icike-picike.
Mondjuk íróasztalon, munkahelyen el tudnám képzelni. Másképp nemigazán.
Pedig milyen jól mutatna egy DreamScene stílusú mozgókép a falon : ) Mondjuk egy szép naplemente hullámzó tengerrel... Vagy egy havas hegycsúcs, nagy tér,táj, szállingózó hóval...Egyik ismerősöm egy régi ócska 15,4-es laptopot szerkesztett át digitális képkeretnek : ) Elég komoly megoldás lett. És persze occsó. Egy ilyen laptop is tudja már az 1024-es felbontást. Voltaképp 4cm-es fakeretbe rakta az egészet, de a végén kiderült, hogy jóval vékonyabban is elfért volna. És azért mégiscsak 15,4 col és nem 8...
-
Voyage
aktív tag
Mikor lesz már normális HW teszt?
3 hete volt utoljára az 5870, azóta kijött ezeregy fontos hardver, aztán ti itt tesztelitek a laptopokat, meg a sok bóvlit(mint pl ma is).
Heti 2-3 tesztet nyomattok csak, mobilarena van, hogy heti 6-ot is. -
hunmyke
aktív tag
Valahogy ezektől a műanyag keretektől falra mászok, ha már (kép) keret, akkor legyen fából. Legalábbis szemből nézve nem túl esztétikus...
-
total90
veterán
Én nem sok értelmét látom ezeknek a képkereteknek
A teszt jó lett... de én ilyet nem vennék soha. Számomra ez teljesen felesleges.
-
Csabee.
nagyúr
Nagyon jó lesz egy ilyen karácsonyi ajándéknak
-
MaUser
addikt
Fogyasztási adatok azért jók lennének, mert sikerült már befürödni olyan képkerettel, ami 20W-ott fogyasztott képnézegető üzemmódban.
-
atike
nagyúr
Huh, de komoly az Art! Kár a tükröződő üveglapért...
Na jó, az ára sem semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest