- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem mondtam, hogy másnak sem jöhet be a játék, de nekem gtr2. meg race07 után a játék igen csak csalódás volt, mikor keresztbe haladtam az autóval egy olyan kanyarba, ahol nem is kellene és nem is a driftet gyakoroltam. Amúgy grafikailag volt egy picit csak elszálva, nem értettem miért van olyan "magas" gépigénye a hdr miatt. De erre azt mondom kevés volt a gépem hozzá. Pont. Az autók tetszettek, hogy szépen volt kidolgozva + a hangok is. Csak én csalódtam benne, amit írtam az elején. A fizikával voltak problémáim. Lehet azért, mert beharangozták hogy szimulátor less, nem tudom. Minden esetre akinek tetszik, az nyomja keményem, én maradok a race07-nél, rbr-nél, meg formula truck-nál.
-
Hát pedig a simbin, rfactor sorozathoz képest a fizikája igen fos. Jobb mint az arcade, de messze van a szimulátorhoz. Pedig G25-el próbálva és tesztelve volt nálam. Sőt, meg is vettem de még az nap túl adtam rajta mert olyan jó volt. Mondom úgy, hogy gtr2-őt, race07 sorozatot mái napig nyomom, rbr, és formula truck szimulátorral játszok.
Ja igen, pl. Az egyik kanyarban cask keresztbe tudtam menni, hiába mentem 70-el, hiába 50-el. Mindegy volt, akkor is kilincsel előre mentem. Szóval ez volt az a pont ahol letöröltem a játékot és eladtam.
-
gabber01
addikt
hát én nem tudom. sztem próbáld ki a GTR valamelyik részét a SimBin-től. Majd rájössz, hogy mi a baj a Shift-tel. Bár ha valóban ennyit vezetsz, anélkül is érezni kéne. Olyan az autók kezelhetősége mintha egy 20 tonnás KAMAZ-zal mennél. Röhejes. Teljesen irreszponzív. A többit meg sem említem...
-
joshua7
veterán
Én is bill.t használok mindenhez, de nekem a Race07/Race On/STCC2 stb. játékvonalhoz képest nem jött be a Shift irányítása. Annyira meg nem érdekelt, hogy órákat pepecseljek a menükben a megfelelő beállítást keresve. Ez a mindenhol négy-kerékkel-keresztbecsúszás (fronthajtásosnál is természetesen) - kanyarodás helyett dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest