- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
11 éve van már jogsim azóta folyamatosan vezetek(lehet nem tudok vezetni sebaj,majd egyszer megkérem az országos rally bajnok navigátor főnökömet tanítson vezetni,vagy a fiát aki ugyancsak elég jó) ,szóval szerintem nem vezetés függvénye hogy jó e a shift vagy sem.Nekem a shift 1-2 irányítása nagyon bejött.
Kell hozzá ügyesség,pontosság...pár óra,és az autót sem árt beállítani.Ez már nem sima arcade!!
de viszonylag kevés(pár óra) állítgatással,gyakorlással már el lehet kezdeni versenyezni
kihívás.pont ezért jó.nekem nagy élmény."A Shift nem lett volna rossz, ha normálist irányítást hegesztenek hozzá..."
mi abban a rossz?az hogy nem olyan dedósan egyszerü hogy nem tud a 6 éves is elsőre pályaelső lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Acer notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen házat vegyek?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged