Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem mondtam, hogy másnak sem jöhet be a játék, de nekem gtr2. meg race07 után a játék igen csak csalódás volt, mikor keresztbe haladtam az autóval egy olyan kanyarba, ahol nem is kellene és nem is a driftet gyakoroltam. Amúgy grafikailag volt egy picit csak elszálva, nem értettem miért van olyan "magas" gépigénye a hdr miatt. De erre azt mondom kevés volt a gépem hozzá. Pont. Az autók tetszettek, hogy szépen volt kidolgozva + a hangok is. Csak én csalódtam benne, amit írtam az elején. A fizikával voltak problémáim. Lehet azért, mert beharangozták hogy szimulátor less, nem tudom. Minden esetre akinek tetszik, az nyomja keményem, én maradok a race07-nél, rbr-nél, meg formula truck-nál.
-
válasz
Sirandrish #118 üzenetére
Hát akkor járó kerettel indulj a versenyeken és a pályán maradsz. Pedig mondani akartam hogy R8 GT-t próbálj ki. ..
-
válasz
Sirandrish #111 üzenetére
Dirt 3 nem rossz annyira, bár a race07-et jobban ajánlom. Wtcc autók, meg 70%-os ai-val gyengék. Én már 90%-on kevésnek érzem a gépet, mert amiken mentem pályák, 25 mp-ket verek 5 körös versenyen rajtuk.
Igaz, ez már sim, de jó.Szerk. Alapból sim, de 70%-on nem olyan erős az AI, ergo lesz sikerélményed.
Amúgy meg nem csavarodsz fel, cask kicsit kicsúszol.
-
Hát pedig a simbin, rfactor sorozathoz képest a fizikája igen fos. Jobb mint az arcade, de messze van a szimulátorhoz. Pedig G25-el próbálva és tesztelve volt nálam. Sőt, meg is vettem de még az nap túl adtam rajta mert olyan jó volt. Mondom úgy, hogy gtr2-őt, race07 sorozatot mái napig nyomom, rbr, és formula truck szimulátorral játszok.
Ja igen, pl. Az egyik kanyarban cask keresztbe tudtam menni, hiába mentem 70-el, hiába 50-el. Mindegy volt, akkor is kilincsel előre mentem. Szóval ez volt az a pont ahol letöröltem a játékot és eladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged