Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
A Street Rod még a 8MHz-es XT-s atomerőművemen futott, finom Hercules monokróm monitoron.
Aztán később a Stunts-cal suliban is sokat nyomtuk. Emlékszem, 5,25"-es 360Kb-os dd lemezen vittem haza sok-sok épített pályával, kellett hozzá vagy 4 lemez. Aztán az XT nem tudta futtatni, kb. 0.5-1 fps-sel ment.Azóta hová jutott a világ, nagyon durva.
-
joshua7
veterán
Accolade F1 a király. Az a zene...
-
joshua7
veterán
Én is bill.t használok mindenhez, de nekem a Race07/Race On/STCC2 stb. játékvonalhoz képest nem jött be a Shift irányítása. Annyira meg nem érdekelt, hogy órákat pepecseljek a menükben a megfelelő beállítást keresve. Ez a mindenhol négy-kerékkel-keresztbecsúszás (fronthajtásosnál is természetesen) - kanyarodás helyett dolog...
-
joshua7
veterán
Minden NfS hírben 2 hsz után már a régiekről írunk... akkor én is.
Szóval az 1. kimaradt, a 2 SE nagyon bejött anno, a 3. kimaradt (évekkel később próbáltam, de akkor nem tetszett), a 4 High Satkes atomkirály volt akkor, sokat játszottam vele. Az 5 Porsche Unleashed szintén nagyon jó volt, szerintem ekkortájt élte a sorozat a fénykorát. A HP-vel is játszottam sokat, de az előző két rész jobban tetszett. A Motor City online kimaradt, az U1-2-t még végigvittem, különösen az U1 volt érdekes, új megközelítés, ami tetszett. A MW még tetszett, de már nem játszottam végig. Amik utána jöttek, szóra sem érdemesek, a nevükre sem emlékszem már. A tavalyi MW-t ki sem próbáltam már. Ebből a periódusból kivétel a Run, amit vmiért végigvittem, illetve a 2007-es Underground, amit szintén.
Nem mondom, hogy jók voltak, de elszórakoztam velük. A Shift nem lett volna rossz, ha normálist irányítást hegesztenek hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest