- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Én úgy tudom, hogy az Xperia Active, majd az Xperia acro S volt az első olyan Sony, amik nyíltan vállalták, hogy vízállóak. Sőt, nekem az utóbbin sikerült eltörnöm a kijelzőt, a budapesti szakszerviz pedig azért tartotta vissza majd' egy hónapig, mert várták azt a tesztkészüléket, amivel vizsgálják a vízzáró szigetelés tartósságát. Azt mondták, ez volt az első olyan alkalom, hogy nyomáspróbának kellett kitenniük egy készüléket.
(#49) unravel
A fentiek ellenére én még egyszer sem fürdettem meg az acro S-emet, de nyúzom is szerencsétlent 2012 óta (kicsit már akad, fagy, újraindulgat... de még megy). Bezzeg volt főnököm egy csapatépítő tréningen "Nem mersz utánaugrani!" felkiáltással simán bevágta az X1 Compact-ját a medencébe. -
zombinyul
addikt
No, akkor jó infókat olvastam a tagról.
Én valahol tisztelem a "munkásságát", támpontnak kiválóak a tesztjei. Ami nála csúnyán elvérzik, meg se merném venni szerintem. Sokszor annyira nyüstölöm a telefonjaim a tudtomon kívül, hogy félnék (a 6-os iPhone-omnál is mindig féltem, hogy elhajlik, pedig nem Plus volt).Lacy6: hagyd rá. Ha valaki nem ismeri el, rohadt jó telefonokat gyárt mondhatni a kezdetek óta a HTC, azzal nem érdemes foglalkozni. Bennem már "ösztönösen" egyenlő a HTC a "prémium" szóval. Imádom a HTC-ket, pedig a Hero óta nekem nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest