2017. november 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

Sony Xperia acro S - stílus és tudás

Kezünkbe került a Sony újabb csúcsmodellje, amely nem csak okos és gyönyörű, de még vízálló is, ám hazánkban elég ritkán látjuk majd.

H​i​r​de​tés

Bevezető, tartozékok

A mobilos világot rendszeresen nyomon követők már jó ideje megsejthették, hogy a Sony Ericsson háza táján nagy változások lesznek. Többször fel is repült a pletyka, majd végül hivatalosan bejelentették, hogy a Sony kivásárolja az Ericsson részesedését és teljesen magáévá teszi a mobilos üzletágat. Már a 2011-es modelleken is érezhetően erős volt a japán befolyás, a névváltással pedig mindenki számára világossá tették, hogy mostantól mindent ők csinálnak. Az átalakulás egyébként még most is folyik, hiszen ez nem megy két nap alatt.

Sony Xperia acro S
[+]

Az immár újra Sony név alatt érkező telefonok elég jó fogadtatásban részesültek, mi is elismerően írtunk az eddigi típusokról, ráadásul komolyan ráfeküdtek a terméktámogatásra is, ami egy kritikus terület. Jelenleg nálunk az Xperia S számít csúcsmodellnek, de már a kanyarban van az első négymagos Sony modell, hiszen muszáj tartani a lépést a többiekkel. Elsőnek Japánban mutatkozott be az acro S (ott más névvel), ám végül a nemzetközi piacra is kiengedték, mi pedig nem hagytuk ki a lehetőséget és az XXL GSM segítségével rá is csaptunk.

Sony Xperia acro S
[+]

A doboz külsőleg illeszkedik a többi típushoz, ám meglehetősen nagy. Ennek okára akkor jövünk rá, ha kinyitjuk. A telefont kiemelve két újabb dobozkára bukkanunk, ezekbe csomagolták a tartozékokat. A laposabb rejti a papírokat, illetve az USB kábelt és a sztereó fülest. Utóbbi fülbe dugós változat, cserélhető gumipárnákkal. A másikban találunk egy hálózati töltőfejet és... egy asztali dokkolót. Hoppá, hát ez nem szokványos, és megmagyarázza a csomagolás méreteit.

Sony Xperia acro S
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​i​rdet​és

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.