- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Küszöbön a One UI 8 béta program
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
remélem valaki figyeli... pro verziót leszedtem de térképet nálam nem folytatta igy visszavontam a vásárlást.. viszont minden újratelepítése után vissza tudom másolni a térképet amit eddig letöltöttem ebből arra következtettem hogy ha másnak megvan egy ilyen letöltött állomány akkor azt is tudnám használni és nem kéne megvárni... van aki használja és lenne olyan kedves feltölteni valahova egy magyar túratérkép állományt?
vagy ennek van valami akadálya? torrenten eddig nem találtam
-
DarknessHope
senior tag
nemrég letöltöttem a free verziót.... és az offline térképeket kezdtem letölteni első alkalommal egy pár 100Mb os térképet szedtem le de az nagyon részlettelen. ezt követően már egy 2 Gb-os verziót kezdtem erre kiírta hogy 2Gb nál nagyobbat nem kezel (de ekkor miért is van ilyen sőt 9Gb os állomány?) ezen kívül napi 5000 lapot enged csak letölteni... igy 46 napig fog tartani... a pro verzió erre nem ad megoldást? ezen kívül keresni utcanevekre meg ilyesmi se tudtam a letöltött térképpel) kell ehhez valami plusz?
Alcatel OT-995-el első androidos felhasználással
aki tud írjon nekem részletesen róla hogy is működik ez. szeretnék egy teljes értékü offline navigációt. ha lehet minden legyen benne... magyarországon túrista és autós, városi poik. minden.
-
bruti01
őstag
sziasztok jövő hónapban megyek egy kolégámmal romániába egy nagyon kemény off road turára crossverdával! androidra tudnátok mondani egy jó gps progit?
-
-
Én OruxMaps-et használok, elég régóta van a piacon, kb tudja,amit egy offroad navinak tudnia kell. Térképeket eddig Mobile Atlas Creatorral csináltam hozzá, viszont neki sajnos nagyon megcsapták az adatbázisát
(még a régi verziót használva is sok térképszerver nem szolgálja már ki).
-
róland
veterán
A napokban jelent meg az Outdoor Navigation for Android.
Sajnos nincs offline térkép, főleg nem tuhu-s, nincsenek POI-k, s nem lehet SD kártyára telepíteni.
Jó lenne, ha ezeket a hibákat az LG-féle program elkerülné!
Viszont az ON fejlesztőjének másik programja iPhone-ra a sípályák térképeivel igencsak hasznos szolgáltatás lenne egy offroad navi programban is. (A térképeket az OpenPisteMap.org-ról szerzibe a program.)
-
luke.
aktív tag
Ez az androidos off-road térkép progi tuhu-s térképet tud kezelni? Amúgy mi a helyzet a megszavazott LG által készített programmal?
A hozzászólás a 86.101.168.96 IP címről született (Bog kedvéért).
-
Peat;)
veterán
A locusnál is megoldható hogy több fajta térképpel okoskodjon. A régi verziókban alapból benne is vannak ezek(én ezért nem frissítek), csak az újból kiszedették a készítővel. De utólag visszarakható, hogy pl googlét is használja.
-
róland
veterán
Navitel - a hazai nagyágyú, Turistautak.hu és Openmaps.eu térképekhez (így a környező országokban is használható).
-
freeapro
senior tag
Van TOM-TOM szerű normális hangos autós navigáció androidra?
-
Chuckyx
tag
Szvsz belföldre (plusz néhány környező ország) a Navitel alkalmazása a legjobb off-road navigáció. Kezeli a turistaterkepek.hu navitel térképeit, a nagy sikerű Russa (WM) utódja lehet Androidon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Robotpilótával terepen, avagy túrázáskor se hagyjuk otthon androidos készülékünket.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest