- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Visszatér a Pebble
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Netfone
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanRobert
tag
válasz Nyuszyman #11266 üzenetére
Szia!
Kábelen vagy Wifin csatlakozik a NAS? Ha kábel, akkor a gigabit vagy csupán megabites a kapcsolat? HD filmnél kapcsolt szét?
A Twonky elég sok erőforrást emészt fel az amúgy sem túl sokból, így helyette erősen javasolt a miniDLNA feltelepítése.
A Twonkyban érdemes levenni a frissítési időt -1 ről mondjuk 240-re. Azt hiszem ,hogy akkor ennyi percenként fogja ellenőrizni, hogy van-e valami új, de lehet, hogy tévedek és máshogy kell megadni.ui: Nem tévedtem, percben kell megadni.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
válasz Nyuszyman #11266 üzenetére
"Megnéztem, hogy olyan óránként ezt megcsinálja a nas vagyis a twonky mert a gépen látom mind2-t a twonky-t is meg külön a nas-t is. Olyan kérdésem lenne, hogy tudom ezt megoldani. A nas egy 310s."
Tulajdonképpen mit szeretnél megoldani? Hogy a twonky ne bontson óránként? Vagy hogy ne lás a dlna-t és a smb-t a gépen?
Twonky-ra: egyszerűen ne használd. Van helyette minidlna.
A dlna és a smb feltűnés gépen természetes és így van jól.Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
quino
tag
válasz Nyuszyman #10777 üzenetére
Izé szerintem az urak félreértettek picit.
Elöljáróban annyit, hogy pár hete raktam fel plexet egy 325-v2-re, nem volt egyszerű és ráadásul az ARM miatt nem is támogatja a transcodingot, tehát a filmek 90%-át nem játsza le direktben.
Nekem most a fájlok a NAS-on, a Plex a desktopon és bemountolva a filmes mappa a NAS-ról, így megy.Az ne zavarjon meg, hogy a Plex a saját felületén külön mutatja a filmeket és a sorozatokat. Nekem a NAS-ra ugyanabba a folderbe tölti le a transmission az összes mindent, amit a plex szorítoz szét filmre és sorozatra, nem a fizikai könyvtárstruktúra. (Ennek megfelelően néha hibázik is és berak filmeket a sorozatok közé.)
Tehát összefoglalva:
-Plexet NSA-ra szerintem ne
-a Plexnek mindegy a fizikai könyvtárstruktúra, ahova leszedi a torrentkliens, azt add meg sorozat és movie source-nak is
-ha a torrent kliens letöltési mappájából kiveszed a fájlokat akkor nem fog seedelni, tehát nem lesz feltöltésedui: a desktopon ki rakta a filmeket és a sorozatokat külön mappákba? nem lehet, hogy ott is egy helyre töltötted le és a plex felületén tűnt csak kettőnek?
-
RudY
addikt
A letöltésnél be tudod állítani a feltöltési arányt és az időt, illetve azt, hogy ha ez megvan, akkor melyik mappába másolja majd át automatikusan (pl. video). Egyébként választhatod eleve a video mappát is a letöltött anyagokhoz, így marad a visszatöltési szabály is, de már nézheted kedvedre.
-
Tonyk
veterán
"de akkor meg már nem tudja vissza tölteni, vagy igen"
Visszatölteni? Nem használok plexet, de akkor te online nézted. Miért kell ezt visszatölteni? A plex viszont erőforrásigényes, szerintem az nem 310-re, de még csak nem is a nagyobbakra való.
Minidlna simán tud mappákat kezelni. Úgy rendezed a nason őket ahogy akarod.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Politikai mémek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest