- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz
tibi0930 #10058 üzenetére
" de most elköltöztem, és upc netet vettem és így router nélkül használom, mert van benne alapból (modem + router gyakorlatilag)."
Ez így erős ellentmondás nem?
Meg egy picit értelmetlen is.
"Viszont, ebbe ha bedugom az utp kábelt, az a nas hátulján lévő bemenetnél nem zölden, hanem narancssárgán világít, gépről pedig nem tudom elérni, azt írja: unreachable, az online helyett, a honlap nem tölt be
."
A nas DHCP-re van állítva vagy Fix ip van beállítva? Ha fix, akkor át kéne tenni dhcp-re . (attól tartok hogy ha azt mondom, hogy állíts neki static dhcp-t a routereben (amiről egyszer azt írod hogy nincs de mégis van), attól dobsz egy hátast. Ha ez is sok volt. Reseteld a NAS-t attól DHCP-re ugrik alapból.
szerk: kikaptam 10 másodperccel
-
zambozoli
aktív tag
válasz
tibi0930 #10058 üzenetére
Ha sárgán villog az csak annyit jelent Gbit kapcsolata van nem csak 100Mbit.
Nem lehet, hogy fix IP-t adtál a NAS-nak és más tartományban van mint ahol a UPC modem oszt?
Meg kellene próbálni a NAS hálózati beállításit alapra állítani: Reset gomb 1 csippanás és visszaáll az IP és a jelszó alapra! Utána megpróbálni elérni. -
dmc
aktív tag
válasz
tibi0930 #7649 üzenetére
Elvileg jó ez is.
Access Pointok
Úgy is megoldható igen -
törölt tag
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
tibi0930 #7642 üzenetére
Szerintem nem fog menni, nem tudom, hogy driver szinten a NAS kezel-e wifi sticket.
Viszont amit dmc mond az működik, és nem sokkal drágább mint a wifis stick.Venni kell egy AP-t amit be kell állítani, hogy wifin vegye a jelet, és kábelen adja tovább, és az AP-t kell kábellel összekötni. Öcsémnél így van megoldva a NAS internet kapcsolata.
-
törölt tag
válasz
tibi0930 #2986 üzenetére
Most frissítettem 4.50 -ről 4.51 -re és semmim sem veszett el. Viszont gyári a cucc, nincs FFP, vagy Transm., így ezekről nem tudok nyilatkozni. Azért biztos, ami tuti, előtte csináltam egy konfig mentést. Pár kattintás az egész.
Használtam Youtube feltöltést. Nem tudom, hol akadsz el, sztem eccerű, mint a faék. Én csináltam a feltöltéseknek egy külön megosztást, a neve "Upload". Ebben létrehoztam egy Youtube mappát, alá egy másikat a Youtube -fiókhoz. Azért így, mert hátha később több is lesz. Aztán a beállításoknál értelem szerűen megadtam a szükséges adatokat (pl. Youtube fiók). Útvonalnak a létrehozottat. Beállítottam 10 percre a mappafigyelést. Ha bemásolok vmit (természetesen Youtube -képes állományt) a mappába, akkor a művelet befejezése után 10 perccel elkezdi a feltöltést. Ennyi. -
törölt tag
válasz
tibi0930 #2905 üzenetére
Aha. No, akkor induljunk el a kályhától. Az alap, hogy a routerben fix ip -címet kell adnod a NAS -nak. Ez minden további elérési beállításhoz fontos. Ez routerenként eltérő lehet, de "static DHCP", "fix IP" körül kell keresgélned. Egyébként a jelenlegi kiosztást a routerben a "Client list" -körül találod. Ha "okos" routered van, akkor a client list -nél is van arra opció, hogy a kívánt klienst statikusra állítsa. Amit a NAS mac -címéhez ír, az a jelenlegi IP -je (feltéve, hogy üzemel és hálózatban van). Ez kb. 192.168.x.xxx formátum kell legyen. Na, ezt kell beírnod a böngészőbe, amikor azonos hálózatban van a teló és a NAS. Ha nincs titkosítás beállítva, akkor símán, csak a számokat (nem fontos a HTTP://), ha van ilyen beállítás, akkor kell elé a HTTPS:// is.
-
Game78
tag
válasz
tibi0930 #2892 üzenetére
Nekem ez van a telón tökéletesen kezeli az alap dolgokat,persze otthoni hálón,wifivel.Elindít,kiírja ,hogy Nsa310 és aztán felhasználónév,jelszó és bent vagy.Érdemes adminként bejelentkezni,nem userként...
-
törölt tag
válasz
tibi0930 #2892 üzenetére
Nem túl precízen határoztad meg a tüneteket, így nehéz lesz beazonosítani, hogy mi lehet a hiba. Marad a találgatás. Elméletileg működnie kell droiddal (nálam legalábbis müxik). Feltételezem, hogy otthoni hálón próbálod wifivel és hogy PC -vel működik az elérés. Ha így "meg semmi" van, az gáz, mert valaminek történnie kéne. Valószínűleg rosszul írtad be az url -t. Ha csak annyi a gond, hogy nem a PC -n látható admin felület jelenik meg, akkor ahhoz Firefox, vagy Firefox beta kell és a phony nevű Firefox kiegészítő (addon). A böngésző és az addon beállításainál is Desktop, illetve Firefox desktop nézetbeállítást kell használni.
-
dobota
csendes tag
válasz
tibi0930 #2767 üzenetére
K: A mappákat nem lehet valahogy úgy rendezni, hogy csak én láthassam?
V: LehetK: Valamint az admin és a volume1 mappákhoz nem ad hozzáférhetőséget, az miért van?
V: Megfelelo jogosultsagokkal bejelenkezve / mountolva ad hozza.K: Esetleg vmilyen torrent klienset lehetne rá tenni?
V: LehetK: Vagy mobilról lehet kezelni az eszközt (főleg a torrenteket)?
V: LehetRemelem eleg reszletesen valaszoltam minden kerdesre.
Esetleg ha jobban kifejtve is erdekel javaslom az eredetei cikket: http://logout.hu/cikk/nsa-310_es_az_ffp/
Új hozzászólás Aktív témák
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest