- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigrici
tag
válasz
Kindar #14216 üzenetére
elméletileg nem.nálam elérhetetlen akkor szokott lenni,főleg régebben amikor neki adtam 1 mappát,és közben több mindent is klikkeltem,mert sajna lépésenként muszály meg várni amig 1-1 feledatot elvégez.régebben a tv nem szokta látni .de akkor a twonkyt sem.torrentel meg sosem probáltam együtt.
-
tigrici
tag
válasz
Kindar #14200 üzenetére
Szerver beállitások
könyvtár csak a hulladék üritése pipa
hálozat : prefered .enabke lokal pipa
nyelvek. magyar,mindig engedélyezve,magyar
DLNA pipa
ügynökök csak a film: freebase a fontos: port,filmkatalogus,freebase, thee movie database,movieposterdb,local media.ezekben a sorrendben.
ütemezett feladatok:na itt vannak az okok ha háttér miatt ál meg.
de meg jegyzem nekem nem fut mellette torrent azért a lapi a felelős.azaz egy tesztet megér a transmission tiltása is. -
tigrici
tag
válasz
Kindar #14198 üzenetére
nem tudom miért van a random leállás.gondolom fix ip rendben nem csak a nas hanem a tv is.,plexhez beregelve.port - filmkatalogus plugin hozzáadva.be állitások átnyálazva,beállitva, A könyvtárban a filmcímek rendbe rakva?' angol/magyar = mappa/filmcím.avi vagy .bármi" a másik szerverek látszódnak? pl twonky?
A nas alkalmas rá de sokkal macerásabban és lassabban mint 1 pc de kiváloan múködik 2 éve használom.Azonban dekodolni azt nem tud oda kevés az NSA310!! -
vanRobert
tag
-
tigrici
tag
válasz
Kindar #14187 üzenetére
ha a webes felület bejön és azt irja ki hogy a szerver elérhetetlen akkor valoszinüleg le kellene tiltani a könyvtár frissitést.mert amig dolgozik biza elérhetetlen.és készen egy mappa csak akkor van ha minden bejegyzés rendben.borito.leirás.fanart.és rá adásul ha nem klappolnak a cimek akkor csak keres és nem talál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest