- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laccy88 #21155 üzenetére
A legegyszerűbb megoldás a VPN használata. Android-ra tök jól működik az OpenVPN, PC-re nem tudom van-e. A másik végen meg a legjobb, ha a routered tudja (esetleg Tomato-val). Ekkor ugyanis ha kapcsolódsz VPN-el a saját otthoni kis hálózatodhoz, minden megosztást elérsz.
-
z123456789
addikt
válasz
laccy88 #12532 üzenetére
Tehát az új NFS megosztásodra írja hogy failed? Akkor kezdődik nálad is. :/ Nézd meg a med hálózatok beállításánál hogy nincs-e ott más fix ip megadva! Ha nincs, akkor próbáld beállítani ugyan azt mint a routerben! Ha így sem megy , akkor vedd ki a fix ip-t a routerből és csak a medben legyen beállítva! Ha így sem megy, akkor próbáld dhcp-vel! Hülyén hangzik és semmi logika benne, de nekem is hol így hol úgy működött.
Azt nem tudom hogy a smb megosztást hogyan fogja látni a windows. Nekem ment automatikusan. :/ -
z123456789
addikt
válasz
laccy88 #12530 üzenetére
Szia!
Akkor ezek szerint sikerült telepíteni?
Az NFS Share Name az tetszőleges. Így fogod majd látni a MED-del.
Comment-be én beírtam hogy Mede8er.
DN/IP Filter: a MED IP címe, Write and Read. (Ha még nincs fix IP-je a MED-nek akkor én javaslom hogy állítsd be!
Apply, és elvileg a NAS-on belül kész vagy.
Ezek után nekem már látszódott Windows alatt a hálózati meghajtóknál a tetszőlegesen választott név. (Mint SMB megosztás)
Ha ezzel megvagy, akkor a MED topic-ban folytassuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest