- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Futtass le rajta egy HD Sentinel tesztet azért. (Bár ha talál pár hibás szektort, vagy a lemez kondíciója csökkent, akkor sem kellene ezt a hibajelenséget produkálnia.) Amúgy két partíciót látsz majd a HDD-n, mindkettő ext3 rendszerű, így windows alól nem fogod látni. (Van rá megoldás: ext2fsd, vagy hiren's boot cd-vel bootolsz, elindítod a mini xp-t és felcsatolod az ext fájlrendszert.) A két partíció közül az első, a kisebbik (kb. 500 MB) a system, én azt a partíciót töröltem (wipe) MiniTool Partition Wizarddal. Ezek után visszatettem a lemezt a NAS-ba, bekapcsoltam, vártam amíg bebootol (abbahagyja a villogást mindkét led), utána egy full reset (egy pitty, 3 pitts, 3 pitty + ~5 másodperc), megint bebootolt, és utána működött rendesen, egy alkalommal kb. 1,5-2 hónapig. Aztán újrakezdte és nem sikerült sehogy sem visszahozni. A vége az lett, hogy eladtam azt a HDD-t, és vettem egy red-et.
Majd írd meg, hogy mit sikerült. Remélem szerencsével jársz! -
kmarci25
veterán
Nekem ugyanez volt. Milyen HDD van benne? Az enyém egy 1TB-s Toshiba volt. Először az segített, hogy PC-be téve töröltem a system partíciót, ezután hosszú reset, és megint működött. (Ilyenkor a rajta lévő adatok megmaradnak.) Aztán karácsony előtt megint elkezdte, akkor már ez a módszer sem segített. Akkor vettem bele egy WD Red-et és visszatettem a 4.5-ös fw-t (ezzel ment még anno minden rendben - valószínűleg csak babona, de a frissítések nem hoztak semmi olyat, ami izgatna) és azóta működik simán, remélem így is marad. Zyxel support megoldása az volt, hogy nincs a kompatibilitási listán a Toshiba HDD, így szerintük ez a gond. (Tonyk-nak a 2 TB-s Toshibája simán működik ennek ellenére...)
-
törölt tag
Ha még be tudsz lépni, akkor nézz egy processzorterhelést és ramhasználatot. Akkor szokott ilyen lenni, ha valamiért nagyon dolgozik. Tipikusan ilyen egy médiaszerver adatbázis feldolgozás (vagy hiba). Egyébként a személyes véleményem az, hogy az a Polkast egy ruppót nem ér. Kár foglalni vele a helyet. Az Androidos klienséről nem is szólva. Ezt természetesen visszavonom, ha esetleg az utóbbi 3 hónapban sikerült volna csodát tenniük vele.
-
rsf
senior tag
A letöltés/p2p letöltés beállítások panelen állitsd a feltöltési arányt és a feltöltési időt -1 -re.
Ekkor nem néz semmit addig seedel amíg hagyod.
Befejezett akkor lesz egy feltöltés ha mindkét feltétel teljesül.
Pl. kiveszed a pipát az arány elöl és a feltöltési időre 3000-ret irsz(perc) akkor 50 óráig fog seedelni és utánna befejezett lesz. Azt is beállíthatod, hogy a befejezetteket rakja át egy másik mappába.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest