- iPhone topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Kezdődik...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Brutális eb
addikt
Ne legyen tw és fémből legyen.
Más vágyam nincsPanni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
fattyu
veterán
válasz Brutális eb #2 üzenetére
Valljuk be ebből az egyikre van esélyed
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
stbtamas
aktív tag
Szerintem egyikre sincs esélye
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
addikt
Ez meg milyen hírcím? Napokon beül érkezik az egy kijelentés, míg a hír szerkezetében azt írjátok, hogy akár be is mutathatják. Félrevezető... Gondolom persze direkt, de ez nem korrekt hozzáállás. Ilyet a bulvár sajtóban szoktak csinálni kb... Most ez az a színvonal?
Segítek: "Napokon belül debütálhat/érkezhet a Galaxy S III"
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
tixem
addikt
Pedig lesz TW, és nem fémből lesz azt is lefogadom. Mondjuk nekem ez nem lenne akkora baj, műanyag nem melegszik annyira, meg jobban bírja a strapát.
Miért van mindenki elájulva azért a fém házért nem tudom felfogni
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
stbtamas
aktív tag
Lehet azért, mert ha esetleg el akarja valaki lopni, akkor használható fegyvernek is már egy ekkora telefon
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
tixem
addikt
válasz Oppenheimer #7 üzenetére
Értem én, hogy prémium meg mittudomén, de ettől hatványozottabban drágább dolgokba tesznek műanyagot és ott nem baj, ezért nem értem. Na mindegy
Amúgy ha nem kacsa, inkább ez a kerámiaötvözetes cumó lesz rajta, arra kíváncsi lennék milyen
(#9) stbtamas: Arra célra nekem van egy tömör öntöttvas kulcstartóm, jól lehet vele hadonászni
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
a.sebi
őstag
100% hogy műanyag lesz......
-
FeRkE
őstag
minek legyen fémből? hogy olyan g**i nehéz tégla legyen mint az iphone? én nem embert akarok vele ölni
-
Az iPhone sem fémből van Amúgy meg összehasonlítás képpen: Lumia 800(full polikarbonát) = 142g míg a HTC Sensation (fém hátlap) = 148g. Ne mond nekem, hogy abba a 6g-nyi különbségbe fogsz belehalni...
Amúgy meg: Bőrt, szövetet, fát simán el tudnék képzelni egy felső kategóriás telefonra, de már az is nagy előre lépés lenne ha a Samsung leszokna arról a nem túl minőségi műanyagról.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Rotate
veterán
- ez múltheti hír
- a cím félrevezető
- sőt, amit a címben írtatok már a SamMobile is cáfolta...úgyhogy ennyi, elég hanyagul, és utánajárás nélkül raktok ki híreket, egyre gyakrabban... pedig elvileg ez a munkátok...
tényleg nem rosszból írom, de ha nekem mint mezei usernek ez feltűnik, akkor hozzáértőbb embereknek is, és az rátok abszolút nem vet jó fényt...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nem mindenki számára. én például nem szeretem a fém rideg fogását. a Xoom hátlapja is fém, ezért is használom tokban részben...
amúgy kerámia borítás, keret nélküli kijelző, dualboot (tw és vanilla droid), meg még miket is fantáziáltak róla..? azért nem lenne rossz, ha bejönne. viszont lassan az aktuális Samsung zászlóshajót is akkora mítosz övezi már, mint a szifont.
-
Hobbbyt
őstag
Remélem igazak a pletykák, hogy lesz dedikált Kamera gomb. Mondhatni megváltásként tekintenék rá, mert ez a kijelző tapogatás.. valami borzasztó.Thyűű.. de rondán tud kinézni egy fém teló tele horpadással.. akkor már inkább legyen műanyag, ami rugalmasabb.
Személyszerint örülök, hogy a Samu nem erőlteti a fémet.. úgyis szilikon tokban hordanám, ha fém lenne.. szóval fölösleges "plusz" (ami 50/50 arányban hátrány is)
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Nem horpad az olyan könnyen tapasztalatból beszélek. Ha olyan ütést kap, hogy horpadjon azt már a műanyag/kijelző sem biztos bírná ép "bőrrel".
A kamera gombot könnyen lehet pótolni. Én például Vol+ -ra tettem ezzel az alkalmazással.
(#21) FeRkE: megfelelő kezeléssel ugyan annyira mint a műanyag. A mostani telefonod mi is?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
vicze
félisten
A CPU-ja már most kösse fel a gatyáját.
-
tomatos
aktív tag
Erősen kétkezes telefon a 4.7", ha ennyi lesz. Nálam ez már nem játszik.
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
callmeakos
veterán
Amíg világ a világ Samunál a "táccsvíz" a nyerő....
A fém meg ugye csak a Wave-nél játszik. Ja kivéve a az R-nél....Szóval ha csak nem lesz vmi tudathasadás, marad ez a kombó
All→M8
-
HARDVERAPRÓD
Jöjjön csak a többi ára igy csökken majd...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
guni
tag
válasz Oppenheimer #7 üzenetére
"mert sokkal jobb kézbe fogni és prémium hatást kelt"
Ja, a Sensationöm, meg előtte a DHD-m is igazán prémium hatást keltett ahogy recsegtek ropogtak (illetve a Sensation az még lötyög is). Inkább akkor legyen műanyag, de legyen rendesen egyben. A következő telóm nem valószínű hogy HTC lesz.
A TW-t meg egyszerűen felül lehet csapni valamilyen más laucherrel, nem értem mit kell ennyit pörögni rajta.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz hallerlaller #32 üzenetére
Hopsz, tegra3-ra emlékeztem
Személy szerint szívesebben vennék A15-ős kétmagost mint A9 4magost
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
knyitogato
őstag
Isten ments, hogy fémből legyen. Broáf.
-
Wave86
tag
válasz knyitogato #34 üzenetére
Tuti, hogy nem fémből lesz. A fém a Wave és Omnia sorozatra jellemző.
Valószínűnek látszik a kerámia (itt értsd: katonai szintű kerámia), vagy műanyag.Egyébként a márc.30-as időpont kicsit valószínűtlennek tűnik, de majd meglátjuk.
-
sz.gabor11
tag
ez a pocsék minőségű műanyag.. ennyi pénzért már azért egy kis fém is lehetne benne, ez az egy dolog ami miatt nem veszek sámsont
-
vicze
félisten
válasz sz.gabor11 #37 üzenetére
Csomóan meg azért nem vennék, mert fém. Ez egyéni ízlés kérdése, aki sznob erre az úgy is fémet vesz, aki meg mindképpen ezt a készüléket, kifizet pár dollárt egy fém hátlapra... (Nem értem miért olyan nagy kaland egy hátlapot cserélni...)
Mit számít hogy fém, hogy tokban hordod? (Puszta sznobizmus. És még árnyékol is. )És amúgy DS-em van.
-
callmeakos
veterán
válasz sz.gabor11 #37 üzenetére
Peeersze mert egy több mint 100k-s telefonba majd pocsék minőségű műanyagokat tesznek bele mi?
Nem hallottad még azt, hogy műanyag és műanyag közt van különbség?All→M8
-
sagit
veterán
válasz callmeakos #39 üzenetére
Valószínűleg nem
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Dare2Live
félisten
pedig ez rendszeresen megtörténik....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Rotate
veterán
mindig jöttök a Samsung szar anyaghasználatával, meg hogy a HTC milyen premium anyagokat használ, aztán végül mégis az van, hogy S2-nél semmi hátrány nincs belőle hardveresen, Sensationnél meg úgy kell kilapátolni a port a kijelző meg az üveglap közül...
ez a fém mánia szerintem is csak sznobizmus... S2-nél semmi gond az anyagokkal, az illesztések tökéletesek, nekem ez fontosabb, mint a fém meg hasonló anyagok használata...
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Galaxy S-nek is tejfölös pohár volt a hátlapja. Ennyit erről.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Antares83
tag
Miért gondolja szinte mindenki, hogy a telefon sokkal nagyobb lesz, ha 4,7"-os lesz a kijelzője? Faltol falig kijelző, és eltünő fizikai gombnál kb ugyan akkora marad! Szvsz ugyan olyan jol lehet használni mint a 4,3"-ost. Persze akinek az is nagy volt, akkor ez is nagy lesz... Fém házról annyit, hogy nagyon kellemes fogni -n° ban! Müanyagnál ilyen gond nincs.
Samsung Galaxy S 5 Mini
-
jáózsi
tag
Én gyűlölöm az S plus-om hátlapját ami elvileg még jobb, mint az S2-é.....
-
jáózsi
tag
Vastagságra értettem, de jogos
-
rinbanbo
tag
Műanyag jobb mint a fém megkarcolódik vagy valami simán lecserélem...de fémnél.....
Samsung infuse 4g 4.5" super amoled plus...
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Diablo IV
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest