- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WonderCSabo #268 üzenetére
Erre mondtam, hogy nézőpont kérdése.
A FF-ot, mint terméket nézve valóban csak ideiglenes megoldás, de felhasználói szemmel simán lehet végleges megoldás, mert innentől kezdve nem jelentkezik a probléma, függetlenül attól, hogy időközben a FF is javul majd.
A különbség ott van, hogy egy átlag júzert marhára nem érdekli, hogy hol a hiba, és hol javul meg, csak simán használni akarja az adott weboldalakat. -
Yany
addikt
válasz
WonderCSabo #265 üzenetére
Mondjuk az erőforrás-kérdést pont fordítva látom. Az ABP letöltéskor és azt követően lép működésbe, de folyamatosan nem fut... ellenben azokkal a flash animációkkal, amelyek bizony alaposan tudják a processzort terhelni. Az ABP is valóban prociigényes, de csak kis ideig, s olvasás közben hagyja a procit nyugodni a reklámoktól kiherélt kvázi passzív oldalon.
-
válasz
WonderCSabo #265 üzenetére
Jobb híján igen.
Jobb, mint ölbe tett kézzel várni a frissítést, meg fórumokon hisztizni egy olyan probléma miatt, amit 5 klikkel meg lehet kerülni...
Egy átlagfelhasználó csak örül a reklámok távollétének, az erőforrás fogyasztás meg sztem jelentéktelen.Nyilván nem azt mondom, hogy most már ki sem kell javtania a mozillának, de hogy addig miért nem lehet megoldani máshogy, azt nem vágom.
-
válasz
WonderCSabo #263 üzenetére
Hozzáállás kérdése.
Ti legtöbben konkrét cégeknek, böngészőknek drukkoltok legtöbbször ideológiai alapon, de vannak olyanok is, akik lesz*rják, hogy mi a böngésző neve és logója, meg hogy melyik cég készíti, és simán azt használja, ami a legjobb neki. Ha valami nem működik, akkor megoldást keres, és nem felelőst. Egy felahasználót miért érdekel, hogy a böngésző lett-e javítva, vagy egy akárki pluginja kerüli meg a problémát? Felhasználói szemmel nézve ez igenis megoldás. -
erhas01
tag
válasz
WonderCSabo #107 üzenetére
Eszembe jutott még valami!
Régen jártam abban a topikban.
Köszönöm a tippet. Jó volt a meglátás!
udv : erhas01 -
válasz
Anélkül, hogy reklámoznám az oldalt, ezt nehezen tudom előadni, esetleg priviben. A lényeg, hogy 5-ből 1x szétesik az oldal és a sütiket is elfelejti olyankor. A 3.6.17-tel meg nem csinálja.
-
Erasmus
őstag
válasz
WonderCSabo #245 üzenetére
kösz, frissítettem a hírt a frissítéssel
-
Erasmus
őstag
válasz
WonderCSabo #245 üzenetére
ja, legalábbis másfélszer (ha úgy vesszük, hogy az eredeti workaround a 4.0.1-ig működött).
-
sh4d0w
félisten
válasz
WonderCSabo #238 üzenetére
Ofkoz.
-
sh4d0w
félisten
válasz
WonderCSabo #238 üzenetére
Bocs, nem olvastam végig 236 hsz-t
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo #205 üzenetére
de elvben lesz jobb , nah azt a napot várom
-
Malachi
veterán
válasz
ja el, de közben elfelejtettem
-
methandi
tag
válasz
WonderCSabo #95 üzenetére
5el nem omlik, de nekem win alatt sem.
-
válasz
WonderCSabo #63 üzenetére
Így már értem.
-
válasz
WonderCSabo #27 üzenetére
Hmm, valami mozilla részvényes vagy, hogy ennyire érdekel, hogy melyik külföldi céget tartja el a Gugli?
(Ne értsd félre, nem bántani akarlak, csak szokatlannak találom, hogy enniyre szívén viseli valaki egy böngésző támogatottságát.)
-
Zotya84
őstag
válasz
WonderCSabo #49 üzenetére
Mint említettem, engem hidegen hagy, hogy benne van-e vagy sem, mert nem látom a hibát egyéb okból.
-
válasz
WonderCSabo #27 üzenetére
Ez úgy hangzik, hogy ha omlik, ha nem, használjatok ff-t.
De gáz.
-
ep75w
csendes tag
válasz
WonderCSabo #34 üzenetére
Na basszus látod, én úgy emlékeztem be sincs az kapcsolva,
de be van, adverticum gyökerénél fogva van benne... Hát,...De végülis mindegy, a végeredmény a lényeg nekem. Műxik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest