- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
Akkor mondjuk úgy, hogy félig konzervatív
Acer 3820TG laptopon Win7 alatt egyfolytában előjött, gyakorlatilag használhatatlan volt. (Legelőször hasznaltauto.hu-nál, de később számos helyen)
Chrome se volt mindig zökkenőmentes nálam, bár a Gmailes hibát még nem tapasztaltam volt egy időszak, amikor a flash player egyfolytában befagyott a saját lapotopomon és gyakorlatilag resetelni kellett a gépemet. Na akkor visszaszoktam Firefoxra, de egy-két frissítésre rá visszatértem, mert egyszerűen nekem jobban feküdt. Szerencsére a hiba is javítva lett.
Nyilván mindenkinél megeshetnek hibák nem is ez a gond, de azért javíthatnák hamarabb is.
(#134) KAMI/ACEMCP: köszönöm, de béta verziókkal nem élek, majd ha hivatalos lesz
-
t-bali3
senior tag
A helyzet az, hogy régóta használok Chrome-ot és a barátnőm elég konzervatív számítógépes dolgokban, így hiába bizonygattam neki, hogy gyorsabb és kényelmesebb lenne a Chrome csak nem akarta, még kipróbálni sem. Ez a bug pont jól jött ilyen szempontból, ezért örülök.
Egy hónap múlva ha javítják a bugot megkérdezem tőle melyik tetszik jobban és akkor eldönti majd hogyan tovább...Lehet, hogy furcsa, de egyeseknek csak ilyen élet jutott, nem lehet mindenki James Bond, ne adj Isten Malachi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest