- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
WonderCSabo #265 üzenetére
Mondjuk az erőforrás-kérdést pont fordítva látom. Az ABP letöltéskor és azt követően lép működésbe, de folyamatosan nem fut... ellenben azokkal a flash animációkkal, amelyek bizony alaposan tudják a processzort terhelni. Az ABP is valóban prociigényes, de csak kis ideig, s olvasás közben hagyja a procit nyugodni a reklámoktól kiherélt kvázi passzív oldalon.
-
Yany
addikt
válasz
KAMI/ACEMCP #247 üzenetére
Túl sok lett az Adblock-hívő és para van?
(bocsi, de nem hagyhattam ki) -
Yany
addikt
Nekem sem omlott össze sosem, igaz, én is Adblock user vagyok. Nem akarom reklámozni, mert tényleg bevételi forrástól tartja távol az oldalakat, ne használjátok.
[ne olvass el]
Alig van tracking cookie-m, alig jön be mindenféle villogó flash anim, gyorsabb tőle a letöltés (kevesebb adat) és a procimat sem tekeri, így kisebb a gép fogyasztása (marginálisan, bár notinál ez komoly szempont), gyorsabb a navigálás és mellesleg nem kell léjereket bezárogatnom és kiszűrnöm a lényeget egy reklámhalmazból.Amikor reklámcélból cikk születik (x), vagy nyereményjátékról van szó, azt szeretem, mert még hasznos infókat is adhat és mindezt nem tolakodó módon, de az ilyen elkerülhetetlen layeres reklámok rávettek, hogy nincs élet ABP nélkül. Elítélném én is ezt, ha a reklámok nem ilyen kéretlen módon jönnének. De úgy jönnek. A hirdetők tolakodnak, a userek meg menekülnek. Ez egy örök hajsza, de amíg az egyik fél üt, addig a másik félnek szerintem joga van védekezni is.
A gmail pl. kifejezetten visszafogott módon hirdet, mégis hatékonyan (már többször kattintottam
). Én az olyat prefereálom (és azt nem is szűröm
).
[/ne olvass el]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-LINK routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest