- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
"90-es évek végén mikor kisebb voltam, akkor lett meg az első nintendom. Ez sárga kazettás másolat volt, a piacon nagyon árulták akkor őket."
Biztos, hogy az Nintendo volt? Eleve egy hamisítvány hogy lehet Nintendo?
nemlehet
Persze, igazad van, én csak azt nem értem, hogy miért fáj ez neked ennyire. Hiszen neked úgyse kéne, ha ingyen adnák. Ha a PC-hez hasonlítod, akkor az összes konzol túlárazott.
-
jeni
félisten
van aki a cigire költ és van aki a piára
szerinted melyik éri meg jobban?a konzolt 1x megveszed és jókat szórakozol rajta és nem csak egyedül hanem társaságban is.
ja és ezek a konzolok elvileg elnyűhetetlenek.a PS4 és az Xbox S azok nem tartósságra vannak tervezve,biztosra veszem az utóbbi kettő csoda a 3-4 évet kibírnak.
-
törölt tag
És ehhez vedd hozzá, hogy az adók államonként eltérnek, és hogy a jóval magasabb (de több tényezőtől függő) minimálbér mellé az árak is az egekben vannak (Magyarországhoz képest). Átlagos albérleti árak: San Francisco $3600, New Jersey $850 / 60m2, Pittsburg $1850, stb. Magyarország: $520.
Aztán ott vannak az egyéb dolgok, mint élelmiszer, oktatás, egészségügy (ami náluk nem ingyenes), közlekedés, stb., és máris megérzi az amerikai polgár is az SNES árát.
Nincs sok értelme csak így összehasonlítgatniDe egyébként szerintem is rettentően drága itthon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest