- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát igen, inkább akkor a gaming részleg, mint a alkoholista.
Meg a dohányzás is elég drága. Utálom mind kettőt, néha mondjuk szülinapon lehet inni. De mikor valami mindig a kocsmába tart az már értelmetlen, és nem csak anyagilag káros minden téren...rosszabb esetbe nyomják a sok drogot, füvet. És abba a hitbe élnek ez milyen vagány, jó. Mindenki a maga élete kovácsa, mondjuk steamon keresztül egész jó akciókat lehet kiszúrni pc-re
Pc Platform híve vagyok szerintem anyagilag az éri meg legjobban.
Hát jó de azt a 21 játékot nem fogod rommá játszani mert hamarabb unnád meg, én az ára miatt se venném meg. Meg minek még ha meg is venném egyszer kétszer használnám utána többet be se kapcsolnám és mehetne fel a nettre eladni.
90-es évek végén mikor kisebb voltam, akkor lett meg az első nintendom. Ez sárga kazettás másolat volt, a piacon nagyon árulták akkor őket. Mennyit játszottam velük, szerintem mindenki azokban az éveken ezeken nőtt fel. Inkább a legnagyobb baj a tartósság volt, sajnos hol a gamepad ment tönkre hol a konzol ha lehet ennek hívni azokat a másolatokat
2003-ban meg lett az első Playstation gépem, áhhh azért minőségileg elég nagy színt lépés volt a nintendohoz képest. Ott akár mennyit játszott az ember nem ment tönkre a Sony Dual Schock. Már megbántam hogy eladtam a PS1-et még 7 éve 5000 ft-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest