- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát igen, inkább akkor a gaming részleg, mint a alkoholista.
Meg a dohányzás is elég drága. Utálom mind kettőt, néha mondjuk szülinapon lehet inni. De mikor valami mindig a kocsmába tart az már értelmetlen, és nem csak anyagilag káros minden téren...rosszabb esetbe nyomják a sok drogot, füvet. És abba a hitbe élnek ez milyen vagány, jó. Mindenki a maga élete kovácsa, mondjuk steamon keresztül egész jó akciókat lehet kiszúrni pc-re
Pc Platform híve vagyok szerintem anyagilag az éri meg legjobban.
Hát jó de azt a 21 játékot nem fogod rommá játszani mert hamarabb unnád meg, én az ára miatt se venném meg. Meg minek még ha meg is venném egyszer kétszer használnám utána többet be se kapcsolnám és mehetne fel a nettre eladni.
90-es évek végén mikor kisebb voltam, akkor lett meg az első nintendom. Ez sárga kazettás másolat volt, a piacon nagyon árulták akkor őket. Mennyit játszottam velük, szerintem mindenki azokban az éveken ezeken nőtt fel. Inkább a legnagyobb baj a tartósság volt, sajnos hol a gamepad ment tönkre hol a konzol ha lehet ennek hívni azokat a másolatokat
2003-ban meg lett az első Playstation gépem, áhhh azért minőségileg elég nagy színt lépés volt a nintendohoz képest. Ott akár mennyit játszott az ember nem ment tönkre a Sony Dual Schock. Már megbántam hogy eladtam a PS1-et még 7 éve 5000 ft-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Python programozás
- Macska topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest