- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
nincs baj a vizhutessel - csak nem ekkora dimenzioban. ez sehogy sem lesz se halk, se hatekony, epp mint a masik. ekkora tdpnek a huteset csak rendszerszinten lehet megoldani normalisan (bar ott is szkeptikus vagyok, hogy mekkora huto kellene a hatekony huteshez).
regen kb 80w volt a cpu+gpu, amit tuningoltam (igaz, ott 70% volt a tuning, nem a mai jelkepes orajelek), aztan ahhoz sem kismiska radiator kellett a halk mukodeshez.
-
arn
félisten
a viz nem hut semmit, csak elszallitja a hot. ez a huto meg nem tunik nagyobbnak, mint a korabbi teglak. akkor inkabb legyen egy benga nagy heatpipeos huto rajta.
150-200w kozotti kartyakat celzom en is, ez az, ami jatek kozben is halk tud maradni, idle meg (kozel) hangtalan. gondoltam megvarom a felhozatalt, de csikszelessegvaltasig itt mar nem lesz sok elorelepes ezen a teren. 970et majdnem vettem, de a cicergo kartyak miatt elbizonytalanodtam.
mindenkepp szeretnek majd egy riftet, addig kivarok, hogy mi lesz - ha mas nem, lesz egy joarasitott gtx970/80. vicc, hogy mar az r9 270xet is kinomban vettem, de mert csak nem akartak jonni ujabb kartyak, a korabbi meg harom eves volt mar. almomban sem gondoltam, hogy harom-negy eves gpukat fognak a "friss" generaciora pakolni megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest