- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Malibutomi #288 üzenetére
A ref 390ek tdpje 25w wattal tobb. De mitol is lenne kevesebb? Minden magasabb orajelen jar es tobb ram van rajta.
-
arn
félisten
válasz
Petykemano #253 üzenetére
Ez logikus a csucsra jaratott kartyaknal, de alatta nem szokas szenne "tuningolni". Foleg hogy 1.5-2x hatekonysagnovekedesrol beszelnek. Ennyit a ram se szamithat.
Mindenesetre en orulnek, mert max ez erdekel a felhozatalbol.
-
arn
félisten
válasz
Petykemano #239 üzenetére
en meg arra leszek kivancsi, hogy mit aldoztak be a jobb fogyasztas miatt a fijinel
-
arn
félisten
nincs baj a vizhutessel - csak nem ekkora dimenzioban. ez sehogy sem lesz se halk, se hatekony, epp mint a masik. ekkora tdpnek a huteset csak rendszerszinten lehet megoldani normalisan (bar ott is szkeptikus vagyok, hogy mekkora huto kellene a hatekony huteshez).
regen kb 80w volt a cpu+gpu, amit tuningoltam (igaz, ott 70% volt a tuning, nem a mai jelkepes orajelek), aztan ahhoz sem kismiska radiator kellett a halk mukodeshez.
-
arn
félisten
a viz nem hut semmit, csak elszallitja a hot. ez a huto meg nem tunik nagyobbnak, mint a korabbi teglak. akkor inkabb legyen egy benga nagy heatpipeos huto rajta.
150-200w kozotti kartyakat celzom en is, ez az, ami jatek kozben is halk tud maradni, idle meg (kozel) hangtalan. gondoltam megvarom a felhozatalt, de csikszelessegvaltasig itt mar nem lesz sok elorelepes ezen a teren. 970et majdnem vettem, de a cicergo kartyak miatt elbizonytalanodtam.
mindenkepp szeretnek majd egy riftet, addig kivarok, hogy mi lesz - ha mas nem, lesz egy joarasitott gtx970/80. vicc, hogy mar az r9 270xet is kinomban vettem, de mert csak nem akartak jonni ujabb kartyak, a korabbi meg harom eves volt mar. almomban sem gondoltam, hogy harom-negy eves gpukat fognak a "friss" generaciora pakolni megint.
-
arn
félisten
Ezek a hutesek aggasztoak... Akkor szoktak ezen gorcsolni, amikor mar remenytelenul magas a fogyasztas. Lehet erdemes lesz megvarni a 14 nanora atultetett verziojat.
Meg miert eroltetik a vizet ekkora meretben? Tulbonyolitott, es nem is hatekony.
Lehet a grafikonok szepek lesznek, de ezen az aron es hotermelessel majd megint vehetjuk a regi vasakat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest