Új hozzászólás Aktív témák
-
isizakhi03
tag
Olyan bohóc vagy ne haragudj.
látszik nem tudsz becsülni semmit. manapság azt kell becsülni ami van ! mert a mai világban csoda, hogy van !
Én is vettem egyet magamnak pont ilyet skypera. a kisfiam befogta magának, és vígan youtube videókat nézeget, ( nem, nem szaggat a videó ) és játszik vele. igaz nem egy csúcs tablet, de alapokra tökéletes.én is próbáltam pár játékkal még pedig:
Mini motor racig
hill climb racing
angry birds+ez az új autós játékaezek nem szaggattak, szépen elmentek.
van úgy hogy apróra is ezzel jövök fel, és semmi lassúságot nem érzek. van hogy várni kell vele egy picit ( kb 4-5 mp-et hogy töltsön valamit, de istenem, nem nagy durranás )
szóval ha röviden akarod jellemezni, úgy lehetne a semminél jobb. mert jobb, ez tény.a teszt meg szerintem jó lett, örülni fog neki aki megkapta ebben biztos vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest