- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
-
badacsony
őstag
G700 Business Edition (kamera nélküli verzió)
-
garam21
csendes tag
Sony Ericsson G900
méretek: 49x106x13 mm
tömeg: 99 gramm (teleppel)
Beágyazott op rendszer: Symbian OS 9.1 UIQ 3.0
kernel: 9.1
CPU: 208MHz
ROM típusa: Flash ROM
ROM mérete: 256 mb melyből 160 mb felhasználható nem felejtő memóriaként
RAM típusa: SDRAM
RAM mérete: 128 mb
Merevlemez: nem támogatottkijelző: színes transzflektív TFT
Kijelző színmélysége: 18bit/pixel (262 144 árnyalat)
kijelző felbontása: 240x320 (76800 pixel)
képátló: 2.4" (61mm)
megjelenítendő felület: 2.4"x1.9" (36.6x48.8 mm)
képpontméret: 0.1525 mm/pixeldigitális/analóg konverter: sztereó, 16 bites audió mintavételezés
mikrofon: monó
hangszóró: 1 hangszóró (monó)
hangkimenet: egyedi csatlakozótámogatott hálózatok: GSM900 GSM1800 GSM1900 UMTS2100
támogatott adatkapcsolati módok: CSD GPRS UMTS
antenna: belső antenna
hívásjelzés: 72 szólamú csengőhang(polifónikus)
rezgő hívásjelzés: támogatott
kihangosítás: támogatottpozícionáló eszköz: érintőképernyő
elsődleges billentyűzet: beépített numerikus telefonbillentyűzet
navigációs blokk: nem támogatottbővítési lehetőségek: Memory Stick Micro
USB: USB 2.0 kliens, Full-Speed (12 Mbit/s)
infravörös kapu: nem támogatott
Bluetooth: 2.0
Wireless LAN (Wi-Fi): 802.11b 802.11g (54 Mbit/s)(folyt.köv.)
[Javítottam a nemkívánatos smiley-hadat.
]
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
törölt tag
lehet, hoyg hülye kérdés, de ezekben az (újabb) UIQ rendszerekben megy a kikapcsolt állapotban ébresztés?
valamelyik topicban írta valaki, hoyg nem, és kcisit elbizonytalanított, mert még sosem használtam UIQ-os telefont. -
Enjoy
addikt
rámentek a sebességre? Én még így azt látom, h lehetne gyorsabb az egész menü, a multimédiás részekről nem is beszélve...
De egyébként jó kis irányvonal ez a G900Szerk: badacsony által linkelt videó már épp az ellenkezőjét mutatja.
De én az M-R teszt alapján írtam azt, amit... -
badacsony
őstag
-
joey04
titán
-
-
joey04
titán
az érdekes azért hogy már szinte odáig mennek hogy törlik a modellt (meg a T270 is)
-
AMD Power
titán
A seria-s "cikkben" kemény oltást kap ez a két telefon.
-
grafikus17
senior tag
Ja az ára lemaradt.76.990.- Ft
-
grafikus17
senior tag
Már több webes áruházban is láttam a készüléket, lehet előrendelni, de itt láttam először, hogy meg is lehet venni, berakni a kosárba. Ez most nekem egy kicsit magas, már lehet kapni.Hiszen a másidik félévre igérték.
Talán nem baj ha beaírom a webáruház nevét:http://fortunagsm.hu/index.php?cPath=26_37 -
legiaap
félisten
-
zoo8800
veterán
tetszik, hogy a navi mellett csak 4 másik gomb van a G900on és nem 6. Némely telcsin feleslegesen sok van.
-
AMD Power
titán
-
rbalint88
addikt
hát, asszem megvan az új telefonom
a stylus dolog pedig komoly, ma is majdnem elhagytam. mondjuk lehet, h a narancs szín a hibás
viszont g900-on elég komolyan néz ki ez a symbian dolog, meg okos a tapizós zoom is. ha rendesen fog működni a kézírás-felismerés, akkor nagyon fasza lesz. a jog-ot viszont hiányolom. ha a navigyűrű forgathatós lenne, az sokat dobhatna rajta (hangerőállítás, gyors le-fel görgetés), a g700-on meg úgy néz ki az o.k. gomb, mintha egy hanyattegeret dobtak volna rá. most már csak az kell h olcsó legyen. t650 meg jó lesz asszonynak
-
Elég érdekes ez a Stylus kikopás.A három éves P910-emnek nem kopott még ki és az egy éves P990i-nek sem.
-
rbalint88
addikt
előszó: per pill w950-em van, két hibát észleltem rajta: nincs kamera (néha azért jól jönne), plusz ha sokat használod a stylust, akkor egy idő után lötyög és könnyen elveszhet.
lényegi rész: ha a G900 kb 80 lesz, akkor az reális ár érte. telefonként tökéletes, elég jó multimédiás tudással, (mondjuk a gyári 4gb-t sajnálni fogom) internetezni meg sztem alapból nem telefonon kell. email-re ez is pont elég. az érintős miatt sokkal könnyebb kezelni, szóval nem hülyeség, relatíve "kis" kijelzőnél sem. két dolog kellene bele sztem még: gps (bár arra is van jobb eszköz) meg fém készülékház. t650-en gondolkozom nagyon, pont a fémes mivolta miatt, viszont az érintősről már nem akarok lemondani. ha kezeli ez a 4 gigás kártyát akkor sztem legjobb vétel lesz mindentvivő vonalon. kapsz egy iPodot ami tud telefonálni, korrekt fényképezővel és elég megbízható, kiforrott alappal. szvsz erre tervezték a telefont, nem kell szapulni h ilyen régi meg szar platformra épül. valószínűleg sonyék tudták h mit csinálnak. a megabass-hoz meg annyit, hogy tök felesleges, ha walkmanfülessel használod, akkor magaskiemeléssel nyújt reális hangot. hifiboltban dolgoztam, most hobbiból csdnálom, tudom miről beszélek. plusz ha nem akarsz megsüketülni, akkor is felejtsd el.
sorry h ilyen hosszú lett.üdv. -
legiaap
félisten
-
badacsony
őstag
-
Ricardo
titán
Kár érte. Pedig a bemutató napján nagyon reménykedtem.
-
AMD Power
titán
-
törölt tag
válasz
AMD Power #50 üzenetére
már így is elég nagy calódás... lényegében egy újracsomagolása a W960-nak, bár kicsit rúgdostak a UI-n, de amúgy semmi extra
legalábbis ha tényleg marad az a hardver, ami ott volt a kiállíáson.
ha nem tudják olcsón adni, akkor semmi értelme. ha meg tudják, akkor meg a W960-nak nincs sok értelme a továbbiakban... -
AMD Power
titán
9.1 vagy 9.2 Symbian lesz bennük?
-
Hát,ez a 208Mhz egy új telefontól elég szerény.De legalább már 30Fps-al vesz fel.
-
törölt tag
Hihetetlen hogy nem képes a sony kifejleszteni egy újabb procit ha már venni nem akarnak mástól
Már m600 sem volt sebességbajnok, persze a maga idejében szerintem a legszebb és egyik legjobb okosteló volt. Mostmár ezt a vonalat is szétzúzta bennem SE
Rossz volt látni ahogy átalakult ez a gyártó, az egyedi és nagy tudású készülékekből egy egészen más irányba..motorola is így kezdte..
-
Ha ezaz "átdolgozott P1" és az ára lemegy a mostani P1 alá, mondjuk 80k-nál indul és egy-két hónap alatt lemegy 55-60-ra, akkor bőven van sikere a készüléknek. (Én sokallnék kiadni annyit is a készülékért.)
Ha nézitek a K800-at, az is magasról indult, most meg már 45k-ért meg lehet venni mindenhol. -
badacsony
őstag
White paper szerint G900: hardveresen a régi platformra épül (208Mhz proci + 3D gyorsító), Symbian 9.1 + UIQ3.0, no EDGE, QVGA@30fps videot vesz fel, WiFi b/g.
-
peti85
senior tag
EMP-ARM9 alapokon nyugszik a gépezet, márha ez jelent nektek valamit. Ja, és 128MB RAM lesz bennük.
Ha jó áron lesz, engem is gondolkodóba ejt majd a G900, pedig a SE-ok nem szoktak mostanában tetszeni. Az a legjobb, hogy normális méretben és formában, meg persze rendes, megszokott hardveres gombokkal lehet használni. Nekem a 2,4"-os kijelző is elég, csak ne legyen lassú, amitől viszont félek. -
ben11
őstag
Nekem az tetszik különösen,hogy az eddig megszokott érintőkijelzős sony-k után ezt nem csak bökéssel és Jog Dial-al lehet navigálni a menüben,hanem a Jog Dial-t elhanyva ott vannak a navigombok..(Jó,persze a p990et flippen lévő navival lehetett..)
Ez nekem pont elég változtatás,hogy elgondolkodjak a megvételén.. -
miaoumaoi
tag
G mint GPRS, hehe.
-
Most olvastam utánna.A Régi 208Mhz-es CPU max 4Mp ig bírja(fotózásnál).
Talán ezek már újabb CPU-kat kapnak. -
Stanley-B.
őstag
Érintőkijelzőhöz kevés ez a méret.
-
joey04
titán
-
Atlantis
veterán
No, ezek nagyon bejönnek, pláne, ha MegaBass is lesz bennük. Kár, hogy nem előbb jelentek meg, sajna nemtudom megvárni a hazai piacra kerülést.
-
Tudom, a másik topikban én is felvetettem, hogy az a 150 valahány MHz biztos nem valós érték.
Úgy vélem, hogy a G900-ban a korábban megszokott proci van (200-208MHz) és a G700-ban is.
Ha megnézed a G900 performance résznél, láthatod, hogy kb. M600i teljesítménye van. (Én biztos nem fogom lecserélni)
-
G900-ról pár morzsa (valaki lefutatthatta a benchmarkot a kiállításon
)
G700-ról is sajnos csak ennyi info van.G900 az M600 szintjén lehet, G700 pedig kicsit alatta...?
Erősen béta mindkettő. -
AMD Power
titán
G series (Compact)
G700 - Josephine
G900 - Tyra -
sztyui2
őstag
Egész jól néznek ki. Először w660 ugrott be, de gondolom annál kicsit nagyobb
-
HardSanyeee
őstag
"Mindkét eszközben van autofókusz. A bemutatón arra is kitértek az illetékesek, hogy ez a funkció úgy is tud működni, hogy a felhasználó a keresőt látva ujjával arra a pontra bük, ahová fókuszálni óhajt."
naaa neee ez túl jól hangzik hogy igaz legyen
a 2.4" kijelező azért nem olyan kicsi bár egy W960 vagy egy P1 mellett "eltörpülne"
nem kell mellétenni
azért én egy UIQ 4es platformnak örültem volna
a stylust nem bal fölülről kell kihzni? csak mert a szövegben az van h jobb fölülről kell
-
Egyre jobban tetszik a G900,de tudom,hogy QWERTY bill. nélkül nem tudnám használni.
-
papi77
addikt
Ezek is határozottan tetszenek!
(kíváncsi leszek az árakra...)
-
P1i 80Mb.Kell ennél több?
Athos07,nem csak a Mhz a domináns.Van olyan videó ami N73-on rettenetesen szaggat P990i-n meg gyönyörűen fut,pedig "gyengébb"
Ezeknél csak az ár lesz a lényeges.Ha túl drágák lesznek,akkor semmi értelmük.
Kevés esélyt látok egy ARM11-re épülő platformot...Szerintem maradt az NXP4008 platform...
-
Ricardo
titán
Én is kíváncsian várom a tesztet. Ezek szeint a G széria lesz a "mindennapos munkatelefon"
Nem hangzott el a "hivatalos neve"?
C-Cybershot
R Radio
G-?Szerk: Tudni valamit mi lesz a K-szériával? (eddig ugye az volt a Cybershot)
-
AMD Power
titán
Ezek is jók lettek. Kíváncsi leszek a kamerára.
-
mark75
senior tag
szerintem tul letisztult a készülék.amugy tényleg kicsit kicsi a kijelzö,érintöhöz képest.
-
Remélem ez lesz az olcsó P széria...
-
Apollyon
Korrektor
Nem rossz. Csak a "platform" az érdekes. Szóval aki már érintőset vesz, az nagyobbat mint 2,4. Legalábbis több értelme van sztem, én speciál nem használnám ki.
Hja és remélem hoyg ez az 5MP a maximum és nem bonyolítják a dolgot.
Fura amúgy h csak egy LED van a megszokott 2 helyett, csak akkor most feleannyira világít?
(Mostanában többször van felénk áramszünet)
-
badacsony
őstag
CPU, RAM adatok?
-
LEFTHORSE1
őstag
Tv vételre alkalmasak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Milyen program, ami...?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Linux kezdőknek
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest