- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
hát, asszem megvan az új telefonom
a stylus dolog pedig komoly, ma is majdnem elhagytam. mondjuk lehet, h a narancs szín a hibás
viszont g900-on elég komolyan néz ki ez a symbian dolog, meg okos a tapizós zoom is. ha rendesen fog működni a kézírás-felismerés, akkor nagyon fasza lesz. a jog-ot viszont hiányolom. ha a navigyűrű forgathatós lenne, az sokat dobhatna rajta (hangerőállítás, gyors le-fel görgetés), a g700-on meg úgy néz ki az o.k. gomb, mintha egy hanyattegeret dobtak volna rá. most már csak az kell h olcsó legyen. t650 meg jó lesz asszonynak
-
rbalint88
addikt
előszó: per pill w950-em van, két hibát észleltem rajta: nincs kamera (néha azért jól jönne), plusz ha sokat használod a stylust, akkor egy idő után lötyög és könnyen elveszhet.
lényegi rész: ha a G900 kb 80 lesz, akkor az reális ár érte. telefonként tökéletes, elég jó multimédiás tudással, (mondjuk a gyári 4gb-t sajnálni fogom) internetezni meg sztem alapból nem telefonon kell. email-re ez is pont elég. az érintős miatt sokkal könnyebb kezelni, szóval nem hülyeség, relatíve "kis" kijelzőnél sem. két dolog kellene bele sztem még: gps (bár arra is van jobb eszköz) meg fém készülékház. t650-en gondolkozom nagyon, pont a fémes mivolta miatt, viszont az érintősről már nem akarok lemondani. ha kezeli ez a 4 gigás kártyát akkor sztem legjobb vétel lesz mindentvivő vonalon. kapsz egy iPodot ami tud telefonálni, korrekt fényképezővel és elég megbízható, kiforrott alappal. szvsz erre tervezték a telefont, nem kell szapulni h ilyen régi meg szar platformra épül. valószínűleg sonyék tudták h mit csinálnak. a megabass-hoz meg annyit, hogy tök felesleges, ha walkmanfülessel használod, akkor magaskiemeléssel nyújt reális hangot. hifiboltban dolgoztam, most hobbiból csdnálom, tudom miről beszélek. plusz ha nem akarsz megsüketülni, akkor is felejtsd el.
sorry h ilyen hosszú lett.üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gyúrósok ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged