Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rbalint88

addikt

válasz legiaap #58 üzenetére

hát, asszem megvan az új telefonom :DD a stylus dolog pedig komoly, ma is majdnem elhagytam. mondjuk lehet, h a narancs szín a hibás :DDD viszont g900-on elég komolyan néz ki ez a symbian dolog, meg okos a tapizós zoom is. ha rendesen fog működni a kézírás-felismerés, akkor nagyon fasza lesz. a jog-ot viszont hiányolom. ha a navigyűrű forgathatós lenne, az sokat dobhatna rajta (hangerőállítás, gyors le-fel görgetés), a g700-on meg úgy néz ki az o.k. gomb, mintha egy hanyattegeret dobtak volna rá. most már csak az kell h olcsó legyen. t650 meg jó lesz asszonynak ;]

• rbalint88

addikt

előszó: per pill w950-em van, két hibát észleltem rajta: nincs kamera (néha azért jól jönne), plusz ha sokat használod a stylust, akkor egy idő után lötyög és könnyen elveszhet.
    lényegi rész: ha a G900 kb 80 lesz, akkor az reális ár érte. telefonként tökéletes, elég jó multimédiás tudással, (mondjuk a gyári 4gb-t sajnálni fogom) internetezni meg sztem alapból nem telefonon kell. email-re ez is pont elég. az érintős miatt sokkal könnyebb kezelni, szóval nem hülyeség, relatíve "kis" kijelzőnél sem. két dolog kellene bele sztem még: gps (bár arra is van jobb eszköz) meg fém készülékház. t650-en gondolkozom nagyon, pont a fémes mivolta miatt, viszont az érintősről már nem akarok lemondani. ha kezeli ez a 4 gigás kártyát akkor sztem legjobb vétel lesz mindentvivő vonalon. kapsz egy iPodot ami tud telefonálni, korrekt fényképezővel és elég megbízható, kiforrott alappal. szvsz erre tervezték a telefont, nem kell szapulni h ilyen régi meg szar platformra épül. valószínűleg sonyék tudták h mit csinálnak. a megabass-hoz meg annyit, hogy tök felesleges, ha walkmanfülessel használod, akkor magaskiemeléssel nyújt reális hangot. hifiboltban dolgoztam, most hobbiból csdnálom, tudom miről beszélek. plusz ha nem akarsz megsüketülni, akkor is felejtsd el.
    sorry h ilyen hosszú lett.üdv.

Új hozzászólás Aktív témák