- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
Az egzotikum az benne hogy rengeteg van, és akadály mentesen telepithetőek, multi task nincs pl a Samsung F480-ban, nem gondoltam volna, megvettem és e hiányosság miatt számomra használhatalan
, pontosabban a legfájóbb hogy böngészés közben nem lehet visszalépni a menübe, csak ha kilépek a böngészőből, s miért jó a multi task? pl hozzászólás írása közben elbizonytalanodok a mondanivalómon és a képeim közt kapnám meg a választ, vagy jegyzetek közt, vagy bármi más amire azonnal szükségem van (neadj isten fotózni!), ugy szeretnék kilépni a böngészőből hogy ne vesszen el az alkotásom. Persze ha windows vagy symbian van a mobilon akkor ez már könnyen elérhető, de nekem nem kell virus veszélyeztetett, akadékoskodó 66milliószor rákérdező nyilt op rendszer, amit egyébként ki sem használnék
-
LEFTHORSE1
őstag
Ha követted volna a jóval régebbi hozzászólásaimat is akkor tudnád hogy én a SE-t keményen szoktam kritizálni, egyszerüen a SE áll a legközelebb ahhoz amit egy mobiltól elvárok, belső tartalom, szolgáltatások, ingyenes és nagyszámu alkalmazások, multi task, funkciók eléréséhez alkalmazott megoldások, menü beláthatóság, rengeteg téma, shock wave flash cuccok készenléti kijelzőn, tartozékok... ezeket az egzotikumokat egy LG nem tudja hozni, oda jutottam hogy mindentől borzadok ami nem SE
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CYBORG 15 A13V
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest