Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 64b0r

aktív tag

Arra nem gondolt senki a fejlesztőknél, hogy hogyan fog kinézni ez a cucc fél évi használat után? Ha naponta 2x-3x átteszem a modut egy-egy adott jacketbe - és szerintem pont ez a célja a fejlesztőknek, illetve a koncepciónak is ez a lényege - rövid időn belül olyan karcos lesz az egész cucc, hogy az félelmetes. :W Legalábbis a honlapon látott összes jacketba felülről kellett becsúsztatni a kütyüt... Asszem még az új moduláris hozzáállás elterjesztésénél is nehezebb dolga lesz a marketingeseknek elterjeszteni a "vonalkódosra kopott a készülékem, de így még faszábban néz ki" divatot. ;] De az is lehet, hogy titánium vagy gyémánt borítást kap a kicsike, és akkor ezzel nem lesz gond. :C Ismerve a mostani szokásokat (az emberek rajtahagyják a védőfóliát a telefonjukon a jobb "újraeladhatóság" érdekében - emiatt sztem az összes ilyen telefon úgy néz ki, mint ha heveny leprában szenvedne) ez elég rosszul fogja kivenni magát... :(
    Az ötletet egyébként díjazom, szerintem van helye a piacon, és még extra lehetőségeket is látok. (pl. rágdugom a telót a gépre, azt normál billentyűzeten küldöm az sms-ket, vagy mondjuk kocsiban működhetne slusszkulcs helyett - najó, ez elég scifi-s lett) Szóval van értelme az tuti.

Új hozzászólás Aktív témák