- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
weing
csendes tag
Egy külön kütyü szerintem sokkal kiemelkedőbb (már most is), minek dugdossak bele telefont? És 50k (előfizetéssel!) azért nem az olcsó kategória szerintem, biztos sokan költenek enniyt vagy többet telefonra (én is), de ez azért nem az a megváltó olcsóság, ami mindenkinek bele fog férni, akinek eddig nem...
-
weing
csendes tag
Az árral kapcsolatban meg jut eszembe, veszel egy modut, 50k, veszel egy mp3, egy fényképezőgép, egy autórádió, egy qwerty jacket-et és ripsz-ropsz 100k fölött vagy (plusz ugye hűségnyilatkozatot is kötöttél), miért is olyan olcsó ez?
-
weing
csendes tag
Az olcsóság tényleg egy érv lehet a modu mellett, ill. a jacket-ek mellett, de félek akkor már a minőség se lesz olyan, mint mondjuk egy rendes fényképezőgépé.
A másik meg, hogy gyakorlatilag a modu csak a memória, amit egyik gépből a másikba raksz szerintem, amit nem érzek olyan nagy újdonságnak... eddig is berakhattad a mobilból a memókártyát a digit képkeretbe a képeiddel, mp3-aiddal és lejátszotta, de ugyanígy egy kártyaolvasós autórádió, mp3 lejátszó is... persze egyszerűbb a telefont beleszúrni ezekbe, egy dokkolóba, de... Na mind1, engem még mindig nem győzött meg a kütyü.
A telefonban lévő fényképezőgépnek az az értelme, hogy bárhol kéznél van, ha látsz egy jetit, lekapod gyorsan, ha ehhez külön kabát van, az pont olyan mintha a digitgépet cipelnéd, a qwerty billentyűzet azért jó, mert előkapod a metrón és írsz egy emailt, de ha már külön hurcolod a bill. modult, azért nem ugyanaz az érzés: bill. modul előbányász, tokból kivesz, telefon betesz, megír, szétszed, tokba vissza, bill. eltesz, telefon eltesz, én biztos nem vesződnék vele. -
weing
csendes tag
Csatlakozom! Miben jobb ez több külön kütyünél? Mi értelme van beledugni a mobilomat egy fényképezőgépbe / mp3 lejátszóba / gps-be / digit képkeretbe? Mert a digit képkerettel is tudok majd telefonálni? Nem akarom leszólni a cuccot, csak nem értem mi benne a pláne, de, mondjátok, ha tudja valaki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Napelem
- Yettel topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest