- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Nekem már a Magic 4 is jó lenne. A nagy akku, meg a jó kamera miatt. Pl narancs színben.
Mondjuk nem a nyitó áron. Annyit nem ér. -
koboldozat
senior tag
Nekem P30 Pro van de erre már én is váltanék szívesen. Eddig nem volt alternatíva, de most úgy látszik igen.
-
rdt89
addikt
válasz
firemanus82 #3 üzenetére
Igen, nekem is P40 Pro van és ez a készülék most megdobbantotta a szívem, hosszú idő után végre valami, így csak a Magic 3 szériából kiindulva minimum 450.000 ft-ra tippelek, és akkor még lehet csak az alapverziót találtam el
-
Aryon87
félisten
válasz
firemanus82 #3 üzenetére
Biza. Nekem ez az egyik, és Xiaomi 12Pro a másik jelölt.
-
Aryon87
félisten
Felcsillant a szemem, mikor megláttam FB-n a promó videójukat. Ez a széria méltó utódja lehet a P40Pro-nak. Gondolom az ára is "baráti" lesz...
-
kyle23
tag
Ha már csak a P40pro + Mate 40 pro kameráit összekombinálják és a szoftvert aláteszik kb a piac 90%-t agyonverik kamera képességekben.
Nagyon vártam volna a Magic 3 szériát, hogy hozzák kis hazánkba sajnos nem jöttek, berendelni meg nem mertem kínából. Ha jön a széria akkor addig kihúzom a Mate 9-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest