- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Nekem már a Magic 4 is jó lenne. A nagy akku, meg a jó kamera miatt. Pl narancs színben.
Mondjuk nem a nyitó áron. Annyit nem ér. -
koboldozat
senior tag
Nekem P30 Pro van de erre már én is váltanék szívesen. Eddig nem volt alternatíva, de most úgy látszik igen.
-
rdt89
addikt
válasz
firemanus82 #3 üzenetére
Igen, nekem is P40 Pro van és ez a készülék most megdobbantotta a szívem, hosszú idő után végre valami, így csak a Magic 3 szériából kiindulva minimum 450.000 ft-ra tippelek, és akkor még lehet csak az alapverziót találtam el
-
Aryon87
félisten
válasz
firemanus82 #3 üzenetére
Biza. Nekem ez az egyik, és Xiaomi 12Pro a másik jelölt.
-
Aryon87
félisten
Felcsillant a szemem, mikor megláttam FB-n a promó videójukat. Ez a széria méltó utódja lehet a P40Pro-nak. Gondolom az ára is "baráti" lesz...
-
kyle23
tag
Ha már csak a P40pro + Mate 40 pro kameráit összekombinálják és a szoftvert aláteszik kb a piac 90%-t agyonverik kamera képességekben.
Nagyon vártam volna a Magic 3 szériát, hogy hozzák kis hazánkba sajnos nem jöttek, berendelni meg nem mertem kínából. Ha jön a széria akkor addig kihúzom a Mate 9-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest