- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Nekem már a Magic 4 is jó lenne. A nagy akku, meg a jó kamera miatt. Pl narancs színben.
Mondjuk nem a nyitó áron. Annyit nem ér. -
koboldozat
senior tag
Nekem P30 Pro van de erre már én is váltanék szívesen. Eddig nem volt alternatíva, de most úgy látszik igen.
-
rdt89
addikt
válasz
firemanus82 #3 üzenetére
Igen, nekem is P40 Pro van és ez a készülék most megdobbantotta a szívem, hosszú idő után végre valami, így csak a Magic 3 szériából kiindulva minimum 450.000 ft-ra tippelek, és akkor még lehet csak az alapverziót találtam el
-
Aryon87
félisten
válasz
firemanus82 #3 üzenetére
Biza. Nekem ez az egyik, és Xiaomi 12Pro a másik jelölt.
-
Aryon87
félisten
Felcsillant a szemem, mikor megláttam FB-n a promó videójukat. Ez a széria méltó utódja lehet a P40Pro-nak. Gondolom az ára is "baráti" lesz...
-
kyle23
tag
Ha már csak a P40pro + Mate 40 pro kameráit összekombinálják és a szoftvert aláteszik kb a piac 90%-t agyonverik kamera képességekben.
Nagyon vártam volna a Magic 3 szériát, hogy hozzák kis hazánkba sajnos nem jöttek, berendelni meg nem mertem kínából. Ha jön a széria akkor addig kihúzom a Mate 9-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest