MWC 2022: Barcelonában debütál a Honor Magic 4 széria

A Honor Magic 3 volt a gyártó nagy visszatérése, a telefon mégsem érkezett meg Európába. A Magic 4 már itt mutatkozik be.

Február 28-án délután 1-kor kezdődő prezentáción mutatja be a Honor a Magic 4 szériát a barcelonai Mobil Világkongresszuson, közölte a cég. Korábban volt szó arról, hogy a Magic V is érkezhet a kiállításra, ezt most a gyártó cáfolta. A telefonok a csúcskategóriát képviselik, a Snapdragon 8 Gen 1 dolgozik majd bennük, ez már biztos egy kínai Weibo posztból. Az is fix, hogy az összes mobil támogatni fogja az 5G hálózatokat, azt egyelőre azonban nem tudni, hogy hány készülékről is van szó pontosan a szérián belül. (Az előző széria háromból állt: Magic 3, Magic 3 Pro és Magic 3 Pro Plus, aztán ezek egyike sem került forgalomba Európában.)

 

A Honor sajtóközleménye szerint “prémium és innovatív funkciókkal hozza el a varázslat erejét” a Magic 4 széria, de hogy ezt miként és mivel, arról semmi konkrétumot nem közölt a cég. Az interneten fellelhető pletykák szerint a főkamera és az ultraszéles is 50 megapixeles lesz, egyértelműen kamerás tudásra utal az előzetes is. Az MWC-n a Mobilaréna ott lesz, így első kézből jönnek majd a helyszíni riportok az új készülékekről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés