- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
Szeretném látni továbbra is a tömeges akkudegradációt a gyorstöltés miatt. Érdekes módon egyetlen egy mobilszériánál sem!!! tapasztaltunk a gyorstöltésből fakadó akkumulátortönkremenetelt, vagy degradációt. De te meg a társaid megmondjátok hogy már pedig igazatok van. Linkeltek mindent amit találtok az interneten, le sem szarjátok hogy egyáltalán mi van rajta. A lényeg az hogy a gyorstöltés rossz, nem tudjátok bizonyítani nem láttunk még példát de a gyorstöltés rossz!!!
-
Egy kis segítség a feladványodhoz. Az a grafikon amivel itt riogatsz, már 2016-ban is forgalomban volt [link] , ergo legalább 6 éves vizsgálatokon alakul, vagyis nem sok köze van a mai akkukhoz és a gyorstöltéshez. De ha elolvasod alaposan, azt írja, hogy a degradálás fő oka a töltés közbeni melegedés. Ezt ma már kordában tudják tartani, nem úgy mint 2016-ban.
Az akkut gyilkoló hőstressz ugye nemcsak a töltéstől jöhet, hanem a töltés közben terhelt processzor is fűti az akksit. De a legújabb gyorstöltések ezt már kivédik, mert a gyorstöltést megszakítja, ha közben a telefont használni kezdik. A másik hőveszély az autóban, tűző napon forrósodó, navigálásra használt telefon. Azt még nem tudják kivédeni. -
-
"Be lehet nézni a P30pro topikba"
Nahát egy három éves mobilban néhányan már cserélnének akkut, mert hátrom év alatt nem olyan mint újonnan? Az cirka 1000 nap. Gondolom a hardcore használók cserélnének akkut akik naponta töltik, tehát kb 1000 töltésnél járnak. Akik 2-3 naponta töltik biztos nem panaszkodnak az akkura. Ahogy én sem panaszkodom a P30 akkujára, igaz ez csak 21 wattos gyorstöltés, de hát az is akkukillernek volt bélyegezve három évvel ezelőtt.
Akkor légyszi nézzél be az 5 wattal töltött i5, i6, i7 topikokba, ahol már a második évben panaszkodtak a halódó akkura.
Az akkut nem kimondottan a gyorstöltés öli meg. Hanem hogy gyorstöltés közben még terhelő alkalmazásokkal használják is pl. játszanak vele töltés közben. A másik akkugyilkos amikor töltés közben kiteszik a tűző napra a szélvédő alá órákig navigálni. Na ezek ölik az akkut. -
Reggie0
félisten
En mar egyetem alatt is sokat foglalkoztam es meg most is foglalkozok akkukkal, majdnem ezzel kapcsolatosan vegeztem is az egyetemet, olyan temavezetoim voltak, mint Dr. Redey Laszlo, stb., szoval ezekkel a jelensegekkel kiserleti oldalrol is megismerkedtem boven.
Amugy meg az orok igazsag: ingyen ebed nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest