- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Nem csak a hostressztol van a degradacio. Ilyen aprosagok is vannak, mint:
- mechanikai stressz(terfogat valtozas)
- kemiai mellekreakciok
- szeparator reteg novekedes az elektrodan
stb.Az abra annyiban valtozik, hogy aa gorbek kozelebb kerulnek egymashoz, illetve mas a vizszintes skalazas. De ingyen ebed nincs, a gyorstoltesnek mindig van ara. A kerdes csak az, hogy ez zavaro merteku lesz-e 2-5 ev mulva.
-
Reggie0
félisten
válasz
Elit3Zotya #49 üzenetére
Bolcs dolog, miert ne alapon az elektronikai hulladekot termelni.
-
Reggie0
félisten
En mar egyetem alatt is sokat foglalkoztam es meg most is foglalkozok akkukkal, majdnem ezzel kapcsolatosan vegeztem is az egyetemet, olyan temavezetoim voltak, mint Dr. Redey Laszlo, stb., szoval ezekkel a jelensegekkel kiserleti oldalrol is megismerkedtem boven.
Amugy meg az orok igazsag: ingyen ebed nincs.
-
Reggie0
félisten
Mert ket kulonbozo technologiaju akku kozott is van kulonbseg, igy nem mindegy, hogy mekkora kezdeti erteke van az akkunak, ugyanis ahhoz kepest fog romlani. Bizony, van olyan litium akku, aminek normal toltesnel is 300 toltesi ciklus a nevleges elettartama. Meg van olyan is, aminek 6000. Ezt lehet a gyorstoltessel tovabb rontani.
En sem ertem miert trollkodsz. Ez egy bizonyitott elektrokemiai teny, szamtalan kutatas van ra. Kezdetnek mondjuk olvassal utana a batteryuniversity.com-on.
#42 Noukoum: Olyan kutato, amelyik az akkumulatorokkal foglalkozik. Kepzeld litium akkumulatorok evtizedekkel elobb voltak, mint mobiltelefonok, es megis ki tudtak merni az akkumulatorok parametereit, tulajdonsagait.
-
Reggie0
félisten
Az akkumulatorok toltesi aramanak es a maximalis toltesi ciklusok szamanak osszefuggesere kutatasok vannak. Tudod a kutatoknak nem kell telefonba szerelni az akkumulatort, hogy tesztelni tudjak.
Az ilyen adatokat raadasul egyik gyartonak sem erdeke megosztani, tehat mar az igeny felvetese is tereles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest