- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
Már jómagam is ajánlgattam több kollégának tanulmányozásra a batteryuniversity.com -ot anno, és akkor még "csak" a 120W-os töltésnél tartottunk - pedig valós tesztek, nem csak elmélkedés folyik ott...de hát könnyen troll sorsra jut az ember ebben a témában, referenciák ide vagy oda. Rá se ránts !
Be lehet nézni például a P30PRO (40W-os töltés) topikba is, hogy vannak akik akkut cseréltetnének, mert már nem olyan mint volt... Nekem köszönöm nagyon jól bírja a 2,5 éves akkum - sejthető, hogy néhány alkalmat (mikor tényleg szükséges volt) leszámítva nem találkozott a 40W-os töltőjével a telefonom....ezek is elég gyakorlati dolgok szvsz.
Azt is tudjuk, hogy elméletben (a gyártók szerint mindenképpen) nem degradálódik jobban a gyorstöltéstől egy modern akku, de ugye van az elmélet "néha" némi marketinggel megtolva és van a gyakorlatja meg még van olyan is, hogy fizika meg kémia - spanyol
akkuviasz viszont tudtommal még nincs.
Mindettől függetlenül tessék úgy tölteni ahogy jól esik ! Mindenkinek más a preferenciája, nekem az élettartam, valakinek, hogy azonnal feltöltsön.A szervizben meg lehet azért mondta a "portás" amit mondott laci1892 fórumtársnak mert aznap már az X-edik ügyfél jött be gyanútlanul akkut gariztatni - amit meg említett a töltéssel kapcsolatban az pusztán megfigyelésen alapulhatott, ehhez nem kell "mindenhez értő szakértő"-nek lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Egyedi ékszerdobozka
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged