Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egészen egyszerűen azért ekézi mindenki a notch-ot, mert csúnya. Ezért szidták az i6 hátlapját is. Attól a cégtől, amelyik letette az asztalra az 5s-t, mint a valaha volt egyik legszebb készüléket, az ember szimplán nem ezt várja. Évekig almáztam, ott van a polcomon a Jony Ive könyv, én tényleg szerettem a dolgaikat és évekig minden Apple eventnél csak pislogtam, hogy basszus, ezek már megint megcsinálták és megint olyan cuccokat adtak ki, hogy kivétel nélkül mindegyiket akarom most azonnal - nem a mögéjük rakott duma miatt, hanem mert olyanok a termékek. Aztán jött az i6, majd a X, és annyit mondtam mindkettőnél, hogy ennél csúnyább tervezési mellényúlást nem láttam még tőlük. Akár formai elem, akár a konstrukció diktálta, egyértelműen baklövés úgy a 6 fugázása, mint a félsziget, és mindkettő elkerülhető lett volna. Régebb volt nekik nem egy olyan megoldásuk, amivel időben ugyan nem voltak világelsők, de tényleg ők csinálták meg olyan jóra, hogy legyen értelme (pl. Touch ID). Na ezek a fajta elsőségek hiányoznak az almánál, most már jópár éve. Mindeközben pedig a tényleg jó kínai gyártók már a spájzban vannak, a mostani készülékemet már én is tőlük választottam, ezzel együtt az almán rajta tartom a szemem, mert hátha, de valami olyasmit érzek, ami sok éve a Nokia lecsúszásának a leges-legelején volt, amikor kb. csak sejteni lehetett, hogy ennek márpedig nem lesz jó vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Szólánc.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Garanciával - iPhone 13 Pro Max, 128GB (2025.41.E)
- Garanciával - iPhone 12 , 128GB (2025.46.E)
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Huawei Watch GT 5 // Számla+Garancia //
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest