Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• matteo_szg

őstag

válasz Matutitu #174 üzenetére

Valóban jól megkaptad, kissé indokolatlanul...egyébként annyit pontosítanék, hogy a P20 Pro kamerájától van mindenki elájulva, a P20-szal kapcsolatban már nem igazán van örömködés.

Visszatérve a ZenFone 5-re, az első magyar teszt május közepén várható, illetve a készülék ott lesz az idei Veletech kiállításon, május 13-án Budapesten, a BOK csarnokban. Ki lehet majd próbálni, mit tud.
    Ez persze nem jelenti azt, hogy áprilisban sehol nem lehet majd teszteket olvasni a készülékről, minden bizonnyal április második felében kikerülnek az első külföldi cikkek is.

• KengelRoland

aktív tag

válasz Matutitu #172 üzenetére

Szerinted bárki itt a földön honnan tudhatná, hogy milyen képeket FOG készíteni egy olyan telefon, ami az országban sincsen?

Most rettenetesen oda-vissza van mindenki a P20 kamerájától, az állítólag veri az összes nagyágyút.

És most én is hadd kérdezzek valamit. Nekem jópár telefonom volt már és azt tapasztaltam, hogy általában úgy 100 ezer felett konkrétan bármelyik telefont veszi az ember, akkor az egyszerű hobbyfotózásra tökéletesen elég. Tehát mikor egymás mellé teszik a tesztfotókat, soha nem tudom megállapítani, hogy mi a különbség köztük. Élesek mint az állat, főleg a nappali képek, és éjszakai képeket is olyanokat lőnek, hogy csak lesek. Persze ezek kinagyítva szemcsések.
    A kérdésem az lenne, hogy mégis mit vársz, mi az elvárásod egy akkora kameramodultól, ami kisebb mint a kisujjadon a köröm?
    Én nem telefont javaslok neked, hanem azt javaslom, hogy nyisd ki a szemed a világra és láss. Nagyon fontos, ne nézd a világot, hanem lásd. Mert én azt érzem, hogy sok mindenről lemaradsz ezzel a tökéletesség hajszolással. És tegyük fel, hogy neked lesz a megyében a legtutibb kamerával szerelt mobilod. Mi a koncepció? Fotózol töksötétben mondjuk, majd kinagyítod ezerszeres nagyításra és számolgatod a pixeleket, majd felmordulsz, hogy ezerszeres nagyításban kissé akvarelles? Vagy mit szeretnél?

Tessék. Az enyém filléres telefon és ilyen képet csonk este kilenc körül lakásban energiatakarékos izzónál. Ettől bármelyik ma kapható készülék jobbat fog készíteni.

Új hozzászólás Aktív témák