- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
matteo_szg #183 üzenetére
Nem, mert nem lehet kikapcsolni az automatikus szóközt. Így viszont csak lassít, nem pedig gyorsabb vele az írás. Ráadásul eléggé bután ajánlja fel a szavakat, a mesterséges inteligencia semmi jelét nem mutatja. Írtam nekik az automatikus szóköz miatt, de le se sz@rtak.
A Samsung billentyűzete viszont egy álom. A böngészőjük szintén ver mindenkit a mezőnyben, szóval lehet, hogy rááldozom a többletet és Samsungot veszek, az Asus meg így járt. Kicsit még amúgy is a bögyömben vannak a Padfone miatt. Úgy képzeld el, hogy imádtam mikor megvettem. Aztán minden frissítéssel egyre rosszabb lett. Pl a Whats next alkalmazás gyönyörű teedős alkalmazás a főképernyőre. És be lehetett kapcsolni, hogy zárt kijelzőn is látszódjon. Egy álom volt. Az 5.0-ás frissítéssel meg kivették a transzparens hátterét és fehér lett. Undorító lett. Kitakarta az asztal hátterét.
Aztán a bluetooth-t is tönkre tették, az autóban nem mutatta többé a zeneszámok ID tag-jét. Az értesítési led meg beragadt a telefonon. Töltés után zölden világított folyamatosan.
Ilyen hibákból volt egy csomó. És akkor az alkalmazásokat nem fejlesztik, hanem még ki is veszik. -
KengelRoland
aktív tag
válasz
matteo_szg #181 üzenetére
És szerinted az jó ötlet? Mert nekem és neked megvannak a jól bevált appjaink, amiket megvettünk.
De gondolod, hogy ha megveszi az egyszerű ember és látja, hogy semmi nincsen rajta, akkor az a kasszasiker felé viszi a telefont? Vagy azért maradnak az asus appok, csak opcionális lesz a letöltésük?Őszintén szólva a billentyűzet témában kényes vagyok. És most megszűnt az asus billentyűzet is meg a Swype keyboard is. Egy orosz hackercsapat billentyűzetét nem szívesen tenném fel.
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
matteo_szg #179 üzenetére
3 éve jeleztem a hibát, a billentyűzetet pedig most vezették ki. Csakúgy mint a zenelejátszót. Mindkettő nagyon jó volt.
Amúgy tényleg szerethető telefonok. Gyorsak, kicsit egyediek. És ők még nem vették ki a hívásrögzítést 😊.
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
matteo_szg #177 üzenetére
Örvendetes, bár nem pont a főverzió frissítésekre gondoltam, mert azt megkapták régen is. Inkább arra gondoltam, hogy a hibák javítása lassú.
Egyet említsek ami aktuális, a billentyűzetben a mai napig ott van a német karakter. Írtam nekik angolul, magyarul, videót készítettem a hibákról, nagy hálálkodás, de szarnak mindenbe.
Pedig világverő cuccaik lehetnének, de még azt a kevés vásárlójukat is elmarják maguktól, ami van. -
KengelRoland
aktív tag
válasz
matteo_szg #175 üzenetére
A Zenfone 4-et is csak pár hete árulják a Mediamarktban 😊. Neten persze lehetett kapni már fél éve Magyarországon hivatalos forrásból. Akkor a Zenfone 5 mikor jön vajon? Karácsonykor? Az Asus is le van kicsit maradva, a magyar forgalmazókról ne is beszéljünk.
Egyébként jó telefont csinál az Asus, csak hajlamos hamar hanyagolni őket. Az első 3 hónapban jönnek frissítések, aztán szép csendben elfelejtik a telefont. Ha oltári nagy hiba van vele, azt nagy duzzogva javítják, de nem lesz teljesen hibátlan mire kifut a széria. -
moleculez
veterán
válasz
matteo_szg #46 üzenetére
Na ezt örömmel hallom, a hsz-em csak részben volt irónikus tényleg kiváncsi voltam.
#80 Hangerő szabályzás. Teló egyedül a csendes szobában halkan csipog, énmeg lent vagyok a konyhában...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest