- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkoo71
csendes tag
3 hónapja használom, a szoftver gyári - EUI 5.8.097S, nincs vele gondom, igaz a sok rejtett beállítást nehéz volt megtalálni. A cool 1 dual-t cseréltem le rá. Kisebb nála jobban kézre áll nekem - a képernyő jóval kisebb. A fogyasztása nagyobb, akkora sebesség különbséget nem találtam, hogy megérje a kétszeres árat, Kamera nem tul jó, gondolom a szoftver esetleges frissítése segítene rajta. A tok pont szintbe hozza a kamerát, nem kell miatta aggódni. Minideal-en vettem, aki jót akar olcsón annak javaslom, de ha igen olcson akkor az elöző verzió verhetetlen, csak nekem pont kényelmetlenül széles. Ha kérdés van ide írjátok, mert mindig elfelejtek belogolni és nem látom a pü-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest