- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
painkillerx
tag
vettem ilyen telefont (Leeco Cool Changer S1), es nem EUI hanem JUI van rajta, próbáltam rá rakni twrp recoveryt, de fastboot modeban nem talalja meg a gép.. telepitettem a yulong drivert is, felismeri jól a windows
-
Akkoo71
csendes tag
3 hónapja használom, a szoftver gyári - EUI 5.8.097S, nincs vele gondom, igaz a sok rejtett beállítást nehéz volt megtalálni. A cool 1 dual-t cseréltem le rá. Kisebb nála jobban kézre áll nekem - a képernyő jóval kisebb. A fogyasztása nagyobb, akkora sebesség különbséget nem találtam, hogy megérje a kétszeres árat, Kamera nem tul jó, gondolom a szoftver esetleges frissítése segítene rajta. A tok pont szintbe hozza a kamerát, nem kell miatta aggódni. Minideal-en vettem, aki jót akar olcsón annak javaslom, de ha igen olcson akkor az elöző verzió verhetetlen, csak nekem pont kényelmetlenül széles. Ha kérdés van ide írjátok, mert mindig elfelejtek belogolni és nem látom a pü-t.
-
slimshady
senior tag
Jó cucc, bár az OIS és a Jack hiányáért.
-
Na ez most meglepő volt.
Ez tényleg jó cucc lett, és kellemes áron.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #7 üzenetére
Akkor még mindíg nem az igazi...
-
moleculez
veterán
Na, szóval így nézne ki a Huawei p9, kapacitív gombokkal.
Végre kihasználták az alsó kávát! (Hihetetlen, hogy ezt az innovációs csodát a Coolpad hozza el).
Korrekt iparos munka, baráti áron. -
tibcsi0407
félisten
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #2 üzenetére
Ezek a Coolpad-ok már multilangok és google-is cuccok? A régi Yulong félék egyiket sem tartalmazták gyárilag.
-
Itthon szerintem nem 120 körül lesz ez.Én inkább 150körül saccolom,ami már a nagyobb bejáratott nevek vadászterülete,itt nehéz lesz érvényesülni,főleg a név miatt!
Mondjuk legyen ~120k,egy laikus előbb ad ki 130k-t egy Galaxy A5 2017-ért mondjuk az MM-ben azért mert az Samsung,ezt a nevet ismeri,hiába erősebb ez a Coolpad.
Na de majd kiderül mennyire tudnak érvényesülni ezzel a telóval. -
carl18
addikt
Az ára legyen is és utána beszélhetünk a többiről!
-
mizoli
addikt
Jó pont a hw-ért, kivéve a jack csatlakozó elhagyását.
Szintén jó pont a kapacitív gombokért.
Rossz pont a (képekről) nagyon kiállónak látszó kameráért, és a külalak sem valami megnyerő -
tibcsi0407
félisten
Jó cucc, már vagy 3-4 hónapja kapható Kínában. Ez egy turbózott LeEco Le Pro 3 egyébként.
-
Decens cuccokat paloltak bele,de komoly hardver ide,vagy oda,én még mindig a OP3T-t választanám mégha kicsit drágább is mint ez.
Nem tudom,én valahogy még mindig óckodom ettől a gyártótól, lehet hogy ez a legfőbb oka az előitéleteimnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ford topik
- Óra topik
- YouTube
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged