Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkoo71
csendes tag
3 hónapja használom, a szoftver gyári - EUI 5.8.097S, nincs vele gondom, igaz a sok rejtett beállítást nehéz volt megtalálni. A cool 1 dual-t cseréltem le rá. Kisebb nála jobban kézre áll nekem - a képernyő jóval kisebb. A fogyasztása nagyobb, akkora sebesség különbséget nem találtam, hogy megérje a kétszeres árat, Kamera nem tul jó, gondolom a szoftver esetleges frissítése segítene rajta. A tok pont szintbe hozza a kamerát, nem kell miatta aggódni. Minideal-en vettem, aki jót akar olcsón annak javaslom, de ha igen olcson akkor az elöző verzió verhetetlen, csak nekem pont kényelmetlenül széles. Ha kérdés van ide írjátok, mert mindig elfelejtek belogolni és nem látom a pü-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest