Hirdetés
- Yettel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkoo71
csendes tag
3 hónapja használom, a szoftver gyári - EUI 5.8.097S, nincs vele gondom, igaz a sok rejtett beállítást nehéz volt megtalálni. A cool 1 dual-t cseréltem le rá. Kisebb nála jobban kézre áll nekem - a képernyő jóval kisebb. A fogyasztása nagyobb, akkora sebesség különbséget nem találtam, hogy megérje a kétszeres árat, Kamera nem tul jó, gondolom a szoftver esetleges frissítése segítene rajta. A tok pont szintbe hozza a kamerát, nem kell miatta aggódni. Minideal-en vettem, aki jót akar olcsón annak javaslom, de ha igen olcson akkor az elöző verzió verhetetlen, csak nekem pont kényelmetlenül széles. Ha kérdés van ide írjátok, mert mindig elfelejtek belogolni és nem látom a pü-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest