- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mivel volt Z3C-m, és XZ-re történt a váltás, pontosan tudom, hogy mekkora a két telefon. És eltartott egy darabig, míg megszoktam a nagy méretet. És ettől függetlenül észre lehet venni, hogy az S7 kisebb, mint az XZ. Főleg, mivel az még kerekített is, így optikailag is kisebbnek hat. Pár mm igaz. De észlelhető. Én is jobban örülnék egy XZ Compact telefonnak, az X compact nem hozta azt a pluszt, ami miatt rá esett volna a választás.
Ahogy a Samsung A3-2017 sem. Úgy tűnik, hogy a zászlóshajók kompakt méretben mint termékek megszűntek létezni.
Titkon azt vártam, hogy be fog mutatni a Sony egy új XZ-Compact modellt. Nem így történt. Hanem egy még nagyobb telefont hozott, mint az XZ, plusz, egy XZs, ami csak egy facelift, a jelenlegi felhozatal. -
törölt tag
Nincs gondom. Igazat írtam, a kettő között van az s7. Lehet szőrszálat hasogatni attól még tény amit írtam. Valakinek pár mm is számít. Plusz jelenleg nincs csúcs hw kompakt méretben sajnos. A hülye gyártók szerint lassan az 5" lesz a kompakt. Ami meg jelenleg 4,7" körül van, az nem csúcsteljesítményű, hanem csak felső közép sok kompromisszummal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest