- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
attól tartok, hogy félreértetted: státuszkijelzőnek kellene, mint a DSLR gépeknél. tehát továbbra is második kijelző lenne, elöl vagy hátul, de csak sáv, ami kijelzi az alap dolgokat, meg mondjuk az üzeneteket, vagy ilyesmi. tehát nem duplázni akarná a fő megjelenítőt, hanem praktikus, átgondolt módon kiegészíteni.
-
bwoay
nagyúr
szerintem a többség előbb csábul el valami más, esetleg kevésbé hasznos, de hangzatosabb, és drágább feature irányt
mondjuk én szimplán beérném egy old school Ericsson szerű "lőrés" státuszkijelzővel,
ami gyakorlatilag nulla fogyasztás mellett tud "always-on" lenni. úgy semmi problémát nem okozna, hogy az e-ink nem olyan gyors, mert a Yotánál is arra panaszokodik szinte mindenki, hogy a touch feature-ökhöz túl lassú a hátsó display. -
bwoay
nagyúr
"jó" az időzítés, olyan tekintetben, hogy a Yotaphone 2 jelen pillanatban 30-40e. ft közötti összegért vásárolható meg több forrásból is. ráadásul az a készülék anno a csúcskategóriába szánva, erős hardware-rel jelent meg, specifikáció tekintetében még ma is megállja a helyét - legalábbis a HiSense készüléke mellett mindenképpen. valamint az oroszok telefonja szerintem mutatósabbra is sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest