- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #363 üzenetére
Korosztályos kérdés, és az se mindegy mennyire lát jól. Érintős telefonon nem fogsz vakon tárcsázni.
Attól, hogy se netezni nem akar, se appot telepíteni, még nem azt jelenti, hogy ne akarná a gépre felmenteni az adatait, esetleg 3G modemnek használni, értékelhető fotót csinálni, normális ID3 tagek alapján működő MP3 lejátszót használni. Vagy, ami elég fontos, a Bluetooth kihangosítás. S5610 is azért volt jó, mert jó volt az üzemideje, 5MP AF kamera kimagasló volt annyiért abban a mezőnyben, egyébként meg egy standard tudású PC-vel kompatibilis Samsung. Ja és zseblámpa is van benne.
A régi és használt telefon nagyon sokaknak nem opció, úgy kell vadászni a jobb állapotúakat és magas áruk van.
Apám se lát jól, SIM kártya nem az okostelefonban van, hanem egy X2-02-ben. Azt a színvonalat meg nagyon mesziről nézi egy S30+, amit az X2-02 tud.
-
quailstorm
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #360 üzenetére
Ez egyértelmű. A legnagyobb feladat a D-pad megoldása lett volna, hogy hű is legyen és használható is. A HMD-nek sem sikerült.
Kijelzőt fel lehetett volna tolni a tetejéig, hangszórórács fektetve. S20-as D-padot viszont nem lehet átültetni, de az egybegombot meg kerülni kell. Az OK gombot meghagytam volna valamilyen formában a D-pad közepén, kisebb méretben vagy legalább a csíkot. Hátuljára süllyesztett kamera, vékonysága az újnak jó.
Viszont az újnak a billentyűzete is le lett tolva az aljára, az sincs a helyén...
A tudása és a szoftvere meg a másik csalódás ugye. -
MK VII
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #357 üzenetére
Ránéztem és hirtelen a Nokia 6800 ugrott be róla.. De szerettem ezt a típust.
Annyira el tudnék képzelni egy ilyen retró telefont tényleg ilyen külsővel, de modern belsővel.. Nem kéne nekem 5"-os kijelző... 2,4-3" aztán kész. -
válasz
Dr. 444Hertz #330 üzenetére
Szerintem így lett volna értelme (csak saját ötletek, nem arra gondolok hogy PONT így): eredeti ház (anyaghasználat ugyanaz mint rég!), vékonyabb kialakítással, esetleg kicsit pimpelve, de eltéveszthetetlenül a régi desing-al. Már az anyaghasználat megadná ennek a dolog ízét tulképpen, szóval a formához akár bátrabban is hozzá lehetne nyúlni.
Mindehhez egy e-ink kijelző. Funkcionalitásban félbuta, de egy gps meg egy 3G és BT képes rádió lehet benne, meg persze egy jack aljzat.
Ha igazán bátrak akkor e mellé jöhetett volna egy saját app store is, semmi komolyra nem kell gondolni, csak végtelenül egyszerű appok, amiknél a pixelart dominálhatna. Esetleg mindez opensource alapokon, közösségi fejlesztés buzdítással esetleg hackelhető firmwarevel.
Kicsit valami olyasmire gondolok mint a Pebble órák, csak telefonban, hozzá a retro Nokia hangulattal.
-
válasz
Dr. 444Hertz #327 üzenetére
És ült is volna a poén, ha bele mernek állni rendesen, és tényleg egy 3310 remaket hoznak ki, de ez egy random buta Nokia, egy félkör alakú műanyag berakással (az lenne benne ugye a harminchromtizesség). Innét ez nem vicc, nem retro, nem kikacsintás, hanem hülyének nézés.
-
MK VII
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #305 üzenetére
Nem kövez meg érte senki.
Ezt egy másik topikban írtam a telefonról.:
" Én szívesen venném, ha külalakra valóban olyan lenne mint az elődje, mondjuk fele olyan vastag kiadásban és lehetne benne bluetooth meg 3g.. Esetleg még egy infraport, hogy a kocsmában tudjam kapcsolgatni a tv-t." -
DS39
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #16 üzenetére
Hát ja ez nem is hasonlít, és még ronda is. 😖
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- DJI topic
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Medence topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged