Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Valóban az UWP alkalmazásokra az MS nagyon kevés embert foglalkoztat. Legalább egy picit behozhatná a lemaradását a mobil eszközökön a desktophoz képest.
No meg az elején a fejlesztőknek ingyen adná az SDK-t és, hogy a boltba bekerüljön. És majd a felhasználók értékelik majd az alkalmazást.
-
HaZse
őstag
Nem kell feltétlen a régi alkalmazásokhoz új GUI-t csinálni. Mert azokat csak és kizárólag akkor lehetne használni, ha a telefont dokkolón keresztül külső monitorra kötjük. Szerintem így már azért életképes lenne egy X86-os Win telefon egy telefonra optimalizált GUI-val.
De én már azzal is beérném, hogy az MS végre valahára kiadná a véglegesnek ítélt verziót.
-
HaZse
őstag
Na megint egy W10-es cikk és jönnek a fanatikusan röfögő droidosok, hogy ez droiddal milyen jó lenne. Szerintem meg ezzel a HP elég jó koncepciót csinált. Látszik rajta, hogy nem 2 perc alatt dobták össze.
Remélem, hogy az MS összekapja magát szoftver ügyileg. Én épp most léptem le 3 év után a W10-ről ideiglenesen (Lumia 930-am volt), de majd 1 esetleg 2 év múlva visszatérek és remélem, addigra már tiszta lesz a kép, hogy W10M ARM procival, vagy W10 x86 alapon, de mobil GUI-val.
De azért a sok fikázó meg addig nem szóljon egy szót se, míg nem használt WP telefont sokáig. És itt nem arra gondolok, hogy bevándoroltam a közeli MM-be és megnyomkodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged