- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Valóban az UWP alkalmazásokra az MS nagyon kevés embert foglalkoztat. Legalább egy picit behozhatná a lemaradását a mobil eszközökön a desktophoz képest.
No meg az elején a fejlesztőknek ingyen adná az SDK-t és, hogy a boltba bekerüljön. És majd a felhasználók értékelik majd az alkalmazást.
-
Blyan
félisten
Nem jó, mert oda az átjárhatóság, hiszen pont az lenne a lényeg, hogy csinálsz bármit akármit a telefonon, aztán ha rátolod a dokkra, akkor akár egy 25"-os kijelzőn, egér billentyűzettel folytatod tovább, ugyanabban az alkalmazásban.
Így meg külön x64 alkalmazások, hogy dokkolva tud használni és külön telefon kijelzőjére és kezelhetőségére optimalizált, nem olyan bika igényű appok. Ha viszont az utóbbi megvan, akkor meg egyértelműen az UWP app lenne a megoldás.
Csak hát ugye, azt meg is kell csinálni. -
HaZse
őstag
Nem kell feltétlen a régi alkalmazásokhoz új GUI-t csinálni. Mert azokat csak és kizárólag akkor lehetne használni, ha a telefont dokkolón keresztül külső monitorra kötjük. Szerintem így már azért életképes lenne egy X86-os Win telefon egy telefonra optimalizált GUI-val.
De én már azzal is beérném, hogy az MS végre valahára kiadná a véglegesnek ítélt verziót.
-
Blyan
félisten
Amúgy a continuum már most is használható lehetne számomra, mert a tényleges munkát azt távoli gépen intézem. Egy bajom van, az én fizetési besorolásomon nincs lehetőségem arra, hogy x86-os AT&T Global Network kilensen kívül mással bejussak a hálózatba....
Vagyis, persze, teamviewerrel menne, de az messze nem olyan gördülékeny, mint a RDC. -
HaZse
őstag
Na megint egy W10-es cikk és jönnek a fanatikusan röfögő droidosok, hogy ez droiddal milyen jó lenne. Szerintem meg ezzel a HP elég jó koncepciót csinált. Látszik rajta, hogy nem 2 perc alatt dobták össze.
Remélem, hogy az MS összekapja magát szoftver ügyileg. Én épp most léptem le 3 év után a W10-ről ideiglenesen (Lumia 930-am volt), de majd 1 esetleg 2 év múlva visszatérek és remélem, addigra már tiszta lesz a kép, hogy W10M ARM procival, vagy W10 x86 alapon, de mobil GUI-val.
De azért a sok fikázó meg addig nem szóljon egy szót se, míg nem használt WP telefont sokáig. És itt nem arra gondolok, hogy bevándoroltam a közeli MM-be és megnyomkodtam.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #4 üzenetére
Köszi.
-
eventus
veterán
Valamely modernebb intel atom procival nem lett volna ideálisabb?
-
Potrien
senior tag
Nagyon kiváncsi lennék a pontos árára.
-
dreampage
aktív tag
Végre egy jó Windows-os telefon, és akkor nem lehet kapni.
-
Gusztáv
addikt
Droid vonalon iszonyat nagy a konkurencia, és a kínai gyártók baromira lenyomták az árakat. Nem véletlen, hogy a Samsungon kívül kb senki nem nyereséges. Ezzel szemben W10M-on üzleti szegmensben jelenleg egyedül vannak, és a nagy cégek hajlandók is fizetni egy ilyen telefonért.
-
wzoli78
csendes tag
Ilyen készülékek és társaik miatt van a hp évek óta sz@rban. Évekig dolgoztam nekik és belülről láttam, hogyan hozzák meg a rosszabbnál rosszabb döntéseket.
Kezdődött a Palm telefonokkal, az "okostelefonok" hajnalán. Drága volt, nem volt hozzá alkalmazás, nem is kellett senkinek.
Aztán kiadtak egy low-end tabletet Androiddal. Jó volt, csak az ára nem fedte a tudását. Nekem szerencsém volt, hp-sként fél áron megvehettem, kb annyit is ért.
Most meg kiadnak egy méregdrága (senkinek ne legyen illúziója hogy nem 1000€ felett lesz az ára) windowsos mobilt. Amikor a windows mobile-ban a micro$ofton kívül már senki nem hisz (lásd nokia jól elb....).
Ki fogja ezt megvenni? Komolyan gondolják hogy cégek ezer számra fogják rendelni?
Ezért küldenek el a hp-tól tízezerszámra dolgozókat. Mert az ibm jól csinálta: a nem profitábilis hardverét eladta a kínaiaknak, és rágyúrt a szolgáltatásokra. A hp is ezt kellene csinálja. Ehelyett ilyen halva született ötletekbe tolja a pénzét. -
Crafter32
őstag
Nagyon jól mutat, elismerésem.
-
tibaimp
nagyúr
Az MS-nek is valami hasonlóval kellett volna előállniuk, akkor talán jobban menne a W10 mobilon.
-
Vtwo
senior tag
Ezt elviselném,nagyon ott van a szeren.
-
gepardlacee
tag
Maga a telefon bitang jól néz ki, főleg az a lyukacsos káva az alján
de ekkora mérettel, meg "nemelérhetőséggel", meg azzal a notebook vázzal tényleg nem olyan földi halandóknak találták ki, mint én
-
pumpedlix
tag
HP pfúj
Windows 10 mobile, nem is tudom
a végeredmény jó nem lehet, maximum csak papíron -
gidion90
tag
Nem értem miért kell a mezesmadzagot elhúzni előttünk ha nem is lehet megvenni! Ez nekem most tenyleg ideális lenne! Tablettol jobb, telefon is egyben, csodaszép! Buta hp hogy nem gyártja sorozatban! 😄
-
Integrale
veterán
Vegre valami ertelmes. Asszem a 6S megvetelet elnapolom.
-
tevike
senior tag
Az elso windowsos mobil hosszu idok ota amire azt tudnam mondani kulsore, hogy KELL!
6S van a zsebemben de ez akkor is tetszik kulsore, gratula a HP-nak, hardveresen is elmezony, csak a windows redszer gyerekcipos.
-
Napfénysüti
nagyúr
Elég komoly telefon lett, mondjuk ahogy a tudása úgy a mérete se épp kicsi.
-
dolphy17
tag
Vicces, hogy a teló felbontása nagyobb, mint a laptopé.
-
blueMerle
veterán
A telefon és a continuum nem érdekel, de az a netbook önmagában bitang jól néz ki (tudom, kell hozzá a teló, de akkoris)
-
hemaka
nagyúr
Eleg frankonak tunik.
-
awq
újonc
Kár, hogy boltban nem lehet majd kapni, egész érdekesnek tűnt.
-
Decske
senior tag
válasz
Vassili_Zait #43 üzenetére
Arra a koncepció videóról beszélsz, ami a WindowsBlogItalia-ra került fel egy hónapja? Azt csak egy lelkes magánember csinálta. Jönni fog egy UWP messenger. A facebook appal nekem semmi bajom, amire nekem kell, arra tökéletesen megfelel. Értesít, gyors, pedig "csak" 735-ön használom. Jah, Win 10 Mobile-on.
-
törölt tag
Na ha ez végre létezni fog x86al és rendes windowssal is akkor best buy.
-
confuser
senior tag
-
joey04
titán
Erős és gyönyörű készülék
-
Vassili_Zait
senior tag
Na végre valami egyedi design! Lumia 925 óta nem láttam ilyen szépet. Csak álljon össze ez a rendszer... November óta tolom fastringben, azóta használható szintre lépett a win10-de attól még messze áll, hogy ennyit kiadjak érte... Decemberben sokat javult, de azóta csak csordogálnak a javítások... Ami mondjuk tetszik, hogy modulárisan is jönnek fejlesztések. Viszont a felefon funkciók nem meggyőzőek még számomra... Lassan nyit meg névjegyeket... Meg az első 1-2 szavam nem hallják a másik oldalon... De a legnagyobb hiány a fb meg a messenger... Ha ott nem kezdenek valamit akkor nem fognak terjedni... Nem igaz, hogy ezt nem látják... Senkinek nem kell skype meg ilyen szarságok... Láttam egy videót a win 10-es messengerről... De featureökben nem fejlődött... Csak designban... Cserébe jó lassú volt... Persze ez gondolom még fejlesztés alatt áll... Na meg az edge... Ha app gap van akkor a browserre kellene koncentrálni... Hogy jó legyen a hiányzó appok helyett... De sajnos pl a linkedint sem kezeli rendesen...nem jelennek meg ikonok... Hm...
-
prolad
addikt
Zseniális,na ez egy igazi csúcsmodell
-
tixem
addikt
Szép, meg jó ez de ha magánemberként nem lehet megvenni akkor egyrészt hiába ennyire fasza, ha nem hozzáférhető, másrészt meg kenje akkor a hajára a HP. Kíváncsi leszek majd mennyire fog fogyni ilyen konstrukcióban.
-
Nagyon csinos, kitudja lehet a 640-em utódja lesz
-
tomistarkapi
tag
Aki esetleg azonnal elment a laptopszerű dokkolótol : http://www.gizmag.com/nexdock-smartphone-laptop-dock/41891/
-
tomboy0013
veterán
Hardveres oka volt a dolognak, nem olyan kijelzőt tettek a telefonba ami lehetővé tette a Glance funkciót. Itt most nem ezt kérdeztem, hanem azt, hogy az Extrákban lévő menüpontokat fel lehet-e a HP-ra telepíteni. De mint kiderült ezek csak Lumia készülékeknek elérhetőek.
-
csab2
veterán
Azért arra kíváncsi leszek, hogy mi ára lesz ennek a dokkolóval meg a laptoppal együtt. Húzós lesz az biztos. Igaz, az ember kap is valamit a pénzéért.
Nagyon ígéretes elgondolásnak tűnik. -
Gusztáv
addikt
Jó kis telefon lett ez, bár a mérete már elég határeset. A Continoum-hoz meg tényleg kell a vas, 950-en elég komótosan működik még a 107-el is, az új build meg csak rontott rajta. Szerintem ezt a Dell-Lenovo sem fogja annyiba hagyni, ha tényleg igaz, hogy a HP is a cégek nyomására kezdett bele a fejlesztésbe.
-
rdt89
addikt
Ez az a készülék amiért otthagynám a Droidot azonnal. Nagyon tetszik, és minden benne van ami kell (még jóval több is).
-
jacis
nagyúr
Nagyon tetszik. Nagyon
-
Воланд
titán
válasz
tomboy0013 #26 üzenetére
nem lehet, azok lumia feature-ok.
-
tomboy0013
veterán
Videókon úgy láttam, hogy a telefonból hiányzik az Extrák menüpont a beállításokban. Vajon le lehet tölteni a Glance-et és társait. Mert ha nem akkor se duplakopp, se glance, se kijelző kalibrálás stb.stb. Ami elég nagy mínusz lenne.
-
AS
félisten
Nagyon tetszik
Jobb mint Microsoft teloi....
-
*Mukeey*
addikt
Azért ez kicsit nagyképűen hangzik,hogy 950el szaggat,ezzel persze neeeem😖Hogy is szaggatna,hiszen a HP az übermega gyártó.👊🏿
-
Maximum1
őstag
válasz
tomboy0013 #18 üzenetére
Október óta 640LTE-n, de már nem sokáig, nem várok tovább a "tutira".
-
drfedayn
tag
Egy ilyenert visszamennek dolgozni az Mshez ujra
-
Maximum1
őstag
Amit Te írsz az az első telefon amit kiadtak a Windows 10 Mobile Insider Preview-el, bátrak voltak, de nem haladnak sajna.
"Windows Phone rendszer elkötelezett rajongóinak és a szükséges ismeretekkel alaposan felvértezetteknek ajánljuk." -
QwErTy42
addikt
Kicsit megkésve de csak megérkezett ide is ez a hír.
-
Bukk900
őstag
válasz
ZavaBalazs #4 üzenetére
Az Wh, de hány V-os?
-
kiliman
tag
Na azért ezt megfodosnám, képek alapján nagyon pöpec és a 6" is elég korrekt.
-
moleculez
veterán
Na igen ez mar igy komoly kérem szépen. Mit jelent az hogy nem lehet csak úgy megvenni? (meg mi értelme?) Földi halandónak tényleg esélye sincs ilyet venni?
-
Wesder
titán
Oké hogy dràga, de legalàbb kapok is valamit a pénzemért, az "elég neki ennyi is" bullshit helyett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért szerintem ez így elég vadállatul hangzik nem?
-
ZavaBalazs
őstag
kicsit bővebben annak, akit érdekel.
én azért bízom benne, hogy még ha a szolgáltatóknál/műszaki szaküzletekben nem is lehet kapni, a microsofttól/HP-től megvehető lesz (dokk-laptop nélkül is), bár a fenti cikk alapján a magyar lokalizációt nem tartom sanszosnak. ha igen, és addig megnő a tenyerem, ki tudja, még az is lehet, hogy ez lesz a következő telefonom.
"...amely alatt egyébként egy 45W teljesítményű akkumulátor található." - innen meg nekem hiányzik valami...
-
BobTail
őstag
Azért azt hozzátenném, hogy azzal a szoftverrel, amikor teszteltétek a 950 XL-t, HP-n is szaggatott volna a Continuum ...
-
Воланд
titán
" dokkolóban (HP Desk Dock) két USB csatlakozó, egy DisplayPort és egy Type-C USB található."
meg egy rj45.
meg lesz ujjlenyomat olvaso a vegleges keszuleken.
a notebook "hazzal" meg vezetek nelkul kommunikal, ahhoz nem kell a dokkolo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest