Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicze

félisten

válasz #16820480 #55 üzenetére

Tényleg nem akartam belemenni.
    Nyilván csak szeretnék eljutni mondjuk nem Kínába, hanem inkább Tajvanra. Te könnyen vagy. :P
    De akkor felteszem a kérdést, hogy hogyan választod szét a gyártókat. pl. Van egy kínai forgalmazó, tajvani cégek alkatrészeit használja, tajvani céggel gyártat Kínában, akkor most ez mi? Értem, hogy van különbség, de (főleg életszínvonalban) most mind a két oldalon van jobb és gyenge minőség, pusztán eszerint diszkriminálni hülyeség. Egy Meizu 1000% jobb minőségű(tényleg minden szempontból), mint egy Gigabyte, pedig egyik full kínai, másik meg full tajvani, de végtelen példa van oda vissza. Szóval a különbség eseti nem általános. Számomra a két ország gazdaságilag egy entitás, és ilyen szempontból az egyesülés megtörtént már rég, ezért is jó nekik a politikai status quo.

Amennyire néztem a többi oldal videóját, a Nokiás emberke nem nagyon adta senkinek a kezébe, és kb. semmit nem engedtek vele csinálni. GSMArena-nak semmilyen teszt futtatást nem engedtek, ennyi erővel vitrinben is mutogattatták volna. Te még meg is veheted ha elég gyors vagy. :D

Új hozzászólás Aktív témák