- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Remélem ez nemsokára kikerül index-re, hogy a Nokia visszatér telefont gyártani.
-
vicze
félisten
"Ráadásul android piacon nincsenek jelentős ügyfelei a foxconn-nak."
Ennek azért nézz utána.Xiaomi részben pont Foxconn gyártja, bár ők össze vissza gyártatnak mindenkivel.
Aki valamivel magasabb minőségre törekszik velük gyártat csak hát nem nagyon van hangoztatva.@sheratan:
Igen ezért se szeretnék Kínába látogatni. Így távolról nem nagyon látszik a gazdasági szeparáció, nem tudom miben mutatkozik meg, esetleges vámzónákat kivéve? A politikai szint meg "picit" bonyolult, a történelem már csak így hozta. -
vicze
félisten
válasz
#16820480 #55 üzenetére
Tényleg nem akartam belemenni.
Nyilván csak szeretnék eljutni mondjuk nem Kínába, hanem inkább Tajvanra. Te könnyen vagy.
De akkor felteszem a kérdést, hogy hogyan választod szét a gyártókat. pl. Van egy kínai forgalmazó, tajvani cégek alkatrészeit használja, tajvani céggel gyártat Kínában, akkor most ez mi? Értem, hogy van különbség, de (főleg életszínvonalban) most mind a két oldalon van jobb és gyenge minőség, pusztán eszerint diszkriminálni hülyeség. Egy Meizu 1000% jobb minőségű(tényleg minden szempontból), mint egy Gigabyte, pedig egyik full kínai, másik meg full tajvani, de végtelen példa van oda vissza. Szóval a különbség eseti nem általános. Számomra a két ország gazdaságilag egy entitás, és ilyen szempontból az egyesülés megtörtént már rég, ezért is jó nekik a politikai status quo.Amennyire néztem a többi oldal videóját, a Nokiás emberke nem nagyon adta senkinek a kezébe, és kb. semmit nem engedtek vele csinálni. GSMArena-nak semmilyen teszt futtatást nem engedtek, ennyi erővel vitrinben is mutogattatták volna. Te még meg is veheted ha elég gyors vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest